3D Пъзел Декомпрессионная Пъзел Играчка направи си САМ Ръчно изработени Графити Модел на Животното: Образователни Антистрес Играчка Модел Пъзел Украса

Оценка
0
0 Коментари

26.43лв. 49.87лв.
Брой:

Спецификация:

Заглавие: 3D Стерео DIY Забавни Играчки

Сертификат: EN71, ASTM

Материал: хартия

Тегло на продукта: 243 г

Съдържание на продукта:

Модел графити × 4 бр./компл.

Цветна дръжка × 12

Описание × 1

[Farm оцветяване] за Оцветяване полезна за децата, включително и подобрява двигателните умения, стимулиране на творческите способности, подобрява възприятието на цветовете, разпознаване и преценка, подобрява вниманието и визуално-моторна координация, както и помага за разбиране на границите, структурата и специална информираност.

[Забавни играчки] Децата харесват тези пъзел със собствените си ръце, те могат да мобилизира мозъка, докато повишаване на творческия потенциал.Решаване на пъзели да тренирате мускулите на мозъка и да донесе много ползи на деца и възрастни, включително, но не само, подобряване на паметта и концентрацията.

[Скъсяване на дистанцията между родители и деца] 3D модели на графити, подходящи намаляват разстоянието между деца и родители.Родителите могат да придружават децата си, за да работи заедно и да се потопите в процес на изграждане и colorization.

[Перфектния подарък и декорация на дома] Този творчески комплект на модела "Направи си сам" ще се превърне в чудесен подарък за вашите деца, семейство, приятели за рожден ден, Коледа или специални дни.Той също може да стане добър декорация на вашия дом.След сглобяването можете да го поставите на бюрото, на перваза на прозореца, масичката за кафе или в офиса, и т.н.

[Набор от модели 3D графити] Този набор от модели 3D графити съдържа общо 4 фигурата, 12 цветни дръжки и инструкции.Можете да се събере и цветове 4 модела.Това е достатъчно, за да ви занимава в продължение на няколко часа.

[Високо качество] Усъвършенстван сгъсти предварително перфориран картон, готови рана лесно е узряло, която е здрава и трайна, и не се разпада.В нетоксична цветен дръжката се използва бързосъхнеща формула, предотвращающая замърсяване на ръцете.Силно раскрашенный на борда пъзел.

Тагове: 3d хартиен скъпоценен камък, отразяваща антистрес, калъф антистрес, анти-стрес вибратор, 3d фигурки от хартия, zabqki антистрес, стикер fox 3d, 3d hoody с качулка fox man, 3d маска книжен лисица, 3d дръжка fox.
Препоръчителна възраст 12+y
Пол Унисекс
Стил на пъзел 3D ПЪЗЕЛ
Номер на модела 3D Пъзел Декомпрессионная Пъзел игра направи си САМ Играчка
Предупреждение Графити Ръчно Изработени Модел На Животното Забавни Играчки-Антистрес
Материал Хартия
Стил Домашни любимци
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Paperstorm (DVD и каскади) от Rich Li Карти Трикове Илюзии отблизо Магически Прасе Тестето Магьосници Ментализм Карти Изчезват

Хартия буря от рича ли за никого не е новина, че нашият приятел рич ли - истински майстор игра магия, соперничающий с много други съвременни изпълнители карти. тук, в sansminds ние събрахме някои от любимите ни ефекти
30.43лв. 39.02лв.