Дамски Пикантни ботуши Над Коляното на висок ток с остър пръсти, дамски Ботуши До бедрото, с висок Ток, в есенно-зимната Дълга Обувки Черен Цвят

Оценка
0
0 Коментари

69.03лв. 138.06лв.
Брой:

Приятели, моля, запознайте се с нашата таблица с размери, изберете правилния размер в съответствие с дължината на крака си (на снимката по-долу); например: ако сте измерване на височина от петата до чорап 24,5 см, моля, изберете размер 9.

Инструкции продавач:

1: Продукти, които ние продаваме, са преминали 3 строги проверки, за да се гарантира, че купувачите получават качествени продукти.

2. Нашите продукти преминават през герметичную и са защитени от падане на опаковка, за да се гарантира, че продуктите могат да бъдат доставени на купувачи живи и здрави.

3. Метод на логистиката, което ние препоръчваме, е бърз и евтин, което спестява на купувачите разходите за покупка и намаляване на времето за транспортиране.

4: Цвят на изображението на продукта е малко по-различно от цвета на самата стока.Това е обективен факт, моля, имайте в предвид.

5: Ако имате някакви въпроси след получаване на нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговори на тях.

6: и Накрая, моля, пишете ни на оценка 5 звезди, благодарим ви за вашето признание и подкрепа, и ви желаем здраве и щастие!

Тагове: родословни с остри пръсти, дамски ботуши до коляното, ботуши до бедрото, с отворени пръсти, дълги дамски ботуши, Ботуши до коляното.
Търговска марка КДПУНДАРИ
Височина на багажника Над коляното
Тип на затваряне Слипоны
Горния материал Еластичната тъкан
Материал на вала Еластичната тъкан
Стиль1 ботуши до бедрото,
Модерен Елемент цип
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Тип елемент Обувки
Тип натоварване Еластични Ботуши
Петата височина Супер висок (8 см-нагоре)
CN Съчуан
Номер на модела Ботуши до Бедрото, в стил пънк
Сезон Пролет/Есен
is_handmade - това е ръчна работа ДА
Отдел име Възрастен
Материал на подметката на Гума
Стил Секси
Подкладочный материал микрофибър
Произход Континентален Китай
Тип дизайн Твърд
Форма На Носа Остри Пръсти
Вид на шипове Тънки Токчета
Материал стелки Плюшено мече
Стиль2 Сребристи ботуши до коляното
С Платформи No

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

2022 Нови Дамски Ботуши до коляното От естествена кожа С Катарама, Избавляющие От Обувки, Дамски Зимни Дамски Обувки, Обувки

Горещи продукти, продажба на изложба на продукти: директна доставка и едро за купувача: 1. можете да качите снимка от нашия магазин, за да го покаже на своите клиенти, или да се изтеглят за продажбата в магазина
147.73лв. 295.47лв.

Дамски къси ботильоны есен ретро Crystal цип кв. високи токчета пънк с цип рокля модни дамски обувки с високо качество

Бележка: моля, изберете размер в съответствие с дължината на крака си, а не дължина на обувки, таблицата размер може да ви помогне да решите 90% от проблемите с възможност за избор на размер. ако спирка е дебела
32.42лв. 41.56лв.