Сватбена Рокля В Стил Империя С Високо Воротом, Илюзия, Дълги Ръкави, Висококачествено Сватбена Рокля, Фабрика Поръчка, Реална Снимка

Оценка
0
0 Коментари

692.59лв.
Брой:

* Фабрично поръчка за 100% висококачествен материал и качеството на изработка.

* Имаме собствена фабрика, рокля може да бъде сшито за поръчка по собствените си стандарти.

* Ние приемаме индивидуални проекти, ако не сте намерили рокля в нашата галерия, моля, изпратете ни снимка на роклята, която търсите, и ние ще се радваме да ви предостави ценова оферта на направени по поръчка на копие или обновен стил.

* Промяна на модели на облекла - един от нашите най-често срещаните практики.Ако искате да роклята е сшито по поръчка лично за вас, нещо добавено или променено в някоя рокля, моля, не се колебайте да се свържете с нас преди да поръчате.

WhatsApp: +86 158 6242 3469

Instagram: dlove_bridal

Всички реални снимки, по-долу, правото на копиране на записани.

1. Ние ще ви изпратим стоките на склад в рамките на 3 работни дни след потвърждаване на вашата поръчка.

2. Безплатна доставка за ePacket или самолетни заминаване Поща на Китай за повечето стоки от нашия магазин, е необходимо 12-30 дни, за да стигнем до вас, понякога по-дълго.Моля, разберете, че въздушна поща на Китай актуализира информацията много бавно.Моля, не се притеснявайте, ако не можете да следите всякаква информация в сайта, тя просто се актуализира много бавно.Ако се притеснявате, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

3. Ако имате нужда от стоки, спешно, моля, изберете бърз експрес, като DHL, TNT, FedEx или UPS, това отнема около 3-7 дни, но за това се изисква допълнителна цена за доставка, моля свържете се с нас преди пускането на поръчката.По-добре да споделите с нас, когато ви е необходим продукт.

4. Ако поръчате стоки в големи количества, дори ако сте избрали ePacket или самолетни заминаване Поща на Китай, ние ще ви ги бърз куриер.

1. Обратната връзка е много важна за нас, в нашите сили да предостави по-качествено обслужване.Искрено ви да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и услуга, благодаря ти :)

2. Ако не сте доволни от нашия продукт и не предоставяте ни е проблемът, а остава само отрицателна обратна връзка, това ще бъде безсилна за решаването на проблема, вие нищо не печелите и не се удовлетворенное решение.Ние ви препоръчваме да се свържете с нас, преди да напусне ни е отрицателен или отрицателна обратна връзка, така че ние може да ви предложи коригиращи действия.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.:)

Тагове: сватбена рокля възвръщаемостта на вложения капитал, сватбена основното рокля, поставете мен, сватбена рокля колумб, цвят сватбена рокля скромен, меховое сватбена рокля, рокля vevelvet, модно сватбена рокля, сватбена рокля скромно, сшитое по поръчка рокля на булката.
За бременни жени No
Украса Beading, Дантела, Перли
Плат за Сватбена рокля Тюл
Отвор на вратата ВИСОК
Дължина на роклята Дължина на пода
Дължина ръкав (см) Пълен
Тип елемент Сватбени рокли
Произход Континентален Китай
Линия на талията Природни фактори
Номер на модела 1032
Вграден сутиен ДА
Силует империя
Стил Ръкави Обикновен
Влак Подметально-щеточный влак
Реалните изображения ДА
Търговска марка ЛЮБОВ ЗА МЛАДОЖЕНЦИ
Модерен Елемент Лукс
Дизайн на задната част Бутон

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Рокли за Бала от две Части с Джобове, Деколте Лодка, Апликации, Ръкави-Капачки, Атласное Вечерна Рокля с Цепка Отстрани за Бала

Топли уши: добре дошли в моя магазин.ако се нуждаете от помощ, моля не се колебайте да се свържете с мен. всички рокли са в моя магазин да персонализирате по размер и цвят.моля, изберете размер, близък до вашия
173.05лв. 288.42лв.

Vestido De Noiva 2020 Класическата Бална Рокля Gryffon С Дълъг Ръкав От Дантела, Луксозни Булчински Рокли С Дантела И Бродирани, Robe De Mariee

[xlmodel]-[потребителски]-[53060] [xlmodel]-[снимка]-[0000] [xlmodel]-[потребителски]-[53061] моля, задължително прочетете преди да купите: 1) поръчкови рокля е нужно време, шивашки, след поръчване на около 7-15 дни може да се изпрати,
117.03лв. 234.05лв.