Красива 3D Покривка С Цветя Модел От Полиестер, Пылезащитная Правоъгълна Сватбена покривки за маси, Украса За Коледното Парти, покривки за маси,

Оценка
0
0 Коментари

9.67лв. 18.24лв.
Брой:

Вид, цвят покривки: както е показано Опаковка: 1 бр. покривка (за други не) Забележка: В зависимост от осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Поради измервания ръчно, моля, допуска се разлика в 1-3 виж Моля те, прости ни, много ви благодаря. · Спад на 25-30 см в таблицата по-добре ще Съвети за пране: Машинно пране в студена вода, не върти, не белина, охлажда и изсушава Като изберете размера на тапети?Измерете ширината и дължината на бюрото Широчина плот + 25/30 см x 2 = ширина на масата маса Дължина + 25/30 см x 2 = дължина на масата митата и таксите за внос: Поръчки може да се наложи да преминат митницата във вашата страна.Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка, купувачът ще събира тези такси митница дестинация; Доставчици не носят отговорност за закъснения, причинени от митнически отдел във вашата страна.По време на международната търговия, могат да възникнат допълнителни разходи или забавяне.Ние искрено се надяваме, че вие не използвате допълнителните разходи за внос или забавяне на митническите органи и на общините като причините за искането за възстановяване или изоставяне на отрицателния отзив.

Пълно възстановяване, ако не получите поръчката си.Дефектна, повредена или погрешно изпратени стоки, които имат право на пълно възстановяване.Продуктът не отговаря на описанието или е с ниско качество, можете да го върнете до завършването на вашата поръчка и да получите пълно възстановяване.Разходите за обратна доставка ще бъде заплатена от вас.Или можете да оставите стока себе си и да се споразумеят за размера на връщане директно с продавача.

Ние винаги се стремим към това, че нашите клиенти са доволни от нашите продукти и услуги, ако имате някакви предложения или мнения по отношение на пазаруването в нашия магазин, моля не се колебайте да ни коментари.Ако вашият опит не е много добър, моля, просто оставете ни отрицателна обратна връзка, и, ако може, моля, ясно ни уведомите, че може да се подобри с помощта на мнение; Ако сте доволни, моля, оставете ни своите истински чувства, и ако имате някакви идеи за нас, за да подобрим и направим по-добре, ние ще бъдем много благодарни бъдат оценени по достойнство.

Затова ние ви благодарим за вашите истински препоръки и очакваме с нетърпение вашите полезни и полезни коментари относно нашите продукти и услуги.

Ако имате някакви въпроси или проблеми с нашите продукти, плащания, доставка и връщане, моля, не се колебайте да ни потърсите, ние сме повече от доволни и ще направим всичко възможно, за да ви помогне.

Тагове: сламки 3d коледа, коледен 3d топ, покривката 3d залез, коледен 3d вратовръзка, 3d коледна одеяло, огледала 3d коледа, покривката от ликра за масата, покривката 3d есен, акрилно огледало коледа 3d, покривка коледна 300 см.
Материал Полиестер / Памук
Форма Правоъгълник
Произход Континентален Китай
Номер на модела 3D Покривка
Модел Пишеща машина
Характеристика Други
Стил Европа
Размер Customizable
Тип дизайн Живописният
Използването на Хотел, БАНКЕТ, На улицата, Парти, Начало, Сватба, Други
Търговска марка NYYBXFKDD
Техника Тъкани

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Нова Калъфка 45*45 Декор Калъфка Жълто Геометричен Креативен Дизайн Калъфка За Дивана Бельо Калъфка ZY1365

Имаме собствена фабрика, дългогодишен производствен опит.поддръжка на дребно и на едро, и можете да използвате собствените си снимки. 100% чисто нов и високо качество форма: квадратна размер: 45 см. * 45 см цялата
8.60лв.

1 чифт дълги штапельных памучни бродирани калъфи за възглавници памучен плат квадратна калъфка нощна калъфка

Вътре няма възглавница, само калъф моля, обърнете внимание: 1. поради разлики в осветлението и на екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.моля, разберете.уверете се, че нямате
54.01лв. 60.01лв.