Готина Креативна Бутилка за Вода, с Пистолет, Преносим Спортен Чайник, Спортна Бутилка за Пиене и Замъгляване, Охлаждаща Бутилка за Вода 400 мл/600 мл SL009

Оценка
0
0 Коментари

39.25лв.
Брой:

Дава ви най-добрите варианти за да отговори на нуждите от вода на открито!Име на продукта: Бутилка за вода с пистолет Тип: спортна бутилка за вода Материал: пластмаса и не съдържа BPA, Цвят: синьо / зелен / розов 2 в 1 Бутилка за пиене и спрей: има функции за замъгляване и потягивания.Материал, НЕ съдържа BPA: Изработен е от висококачествен, изключително устойчив и екологично чиста пластмаса.Широк спектър на приложение: може да Се използва бутилка с вода след тренировка за охлаждане по време на пътуване, за спорт на открито, за пътувания на дълги разстояния или просто за пиене, освежаване или всяка друга нуждите от вода по време на работа, в училище или у дома.Не само за пиене, използвайте спрей за охлаждане в горещо време, след спорт или всеки път, когато имате нужда да се освежите.Просто кликнете върху бутона съвети и се наслаждавайте на освежением!Прави всичко, просто, лесно и за носене, лесно за транспортиране, идеална за пътуване (за конна езда или на шофиране), със защита от загуба на светлина, гладка и лесна чаша, запечатани бутилка, улавя повечето подстаканников.Добави кипяща вода не се препоръчва.

Инструкции: 1. Моля, почистете флакона преди употреба. 2. Моля, не заливайте вряща вода. 3. Моля, стегнете капака на чашата, когато ще се излее вода.Моля, обърнете внимание: 1. Моля, бъдете внимателни, когато пиете гореща вода. 2. Моля, бъдете внимателни при използване на дете. 3. Моля, не гореща чаша (огън, микровълнова печка и така нататък). 4. Моля, не пийте газирани напитки или млечни напитки. 5. Моля, не мийте чаша в съдомиялната машина. 6. Моля, не използвайте фигурен обект за унищожаване на продукта.

Въпроси и отговори 1. Когато ще бъде доставена стоката?

Всички стоки, които се изпращат само след процеса на сигурността плащане www.oberstadt.eu, ние трябва да 1-7 дни за обработка на вашата поръчка.Както обикновено, пратката ще бъде готов в рамките на 72 часа.( Работни дни ще бъде удължен при голям състав)

2. Купувайте само един, защо частична доставка?

Частична изпращане означава, че пратката е опакован и получена поща на (или сме изпратили колет по пощата), но в пощата не е проверило си.Ние вървим към пълна изпращане само като пощенска служба отсканирует парцел.Моля, не се притеснявайте.

3. Когато те пристигнат?

Време за доставка зависи от пощенския клон.Както обикновено, голяма част от страната е в рамките на 60 дни.

Ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка.Понякога международната доставка е силно зависима от пощенска компания и местните обичаи /задължения.Ние ги накараме да си достави пратката колкото се може по-скоро. и ние ще ви дадем време за защита на купувача за вашата поръчка.Моля, моля, не отваряйте спор.Благодарим ви.Ако не сте получили стоката си навреме, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ.Благодарим ви за разбирането.

Тагове: спортен чайник, бутилка вода за фитнес зала, бутилка с вода, хладно бутылочная вода, бутилка за вода за деца.
Номер на модела SX-SL009
Тип на доставка Стоките, налични на склад
Приложими Хора Възрастни
Материал Пластмаса
Начин за подаване на вода Пряко Напитки
Пластмасов вид PC
Антикоррозийное покритие Снабден е с
Характеристика Екологично чист
Сертифициране CIQ
Кипяща вода Не се прилага
Стил Творчески
Гърлото на бутилката през цялата устата
Характеристики на топлоизолация Няма
Вид съдове за пиене Бутилки за вода
Произход Континентален Китай
Търговска марка SPXU
Форма С капак
Активна почивка на открито Самостоятелно преместване

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Красиви Керамични Халби за Бира От Фин Костен Порцелан Голям Размер 500 МЛ чаша

Следвайте ни, за да се възползват от ексклузивната отстъпка за феновете 1.vip-цена и допълнителна отстъпка за абонати 2. спечелете безплатно пазаруване и големи купони от магазина club 3. знаейки предварително
69.26лв.