Смола Ананас Череп Креативна Смола Ананас Череп Статуя На Домашен Градинска Маса Със Закрит И Открит Саксия Стая Фестивал Парти

Оценка
0
0 Коментари

33.16лв. 66.30лв.
Брой:

Характеристики:

1. Нашият декор от черепа на ананас е с уникален дизайн.На него е изобразен череп на имитированном ананасе, така че той изглежда много интересно, което да привлече вниманието.

2. Този декор под формата на черепа с ананас изглежда хубаво и привлекателно, като малко магия и радост във вашия дом или градина и добавяне щастлива атмосфера.

3. Независимо от това, къде се хоства декор под формата на черепа ананас, той притежава чувство за красота и изкуство, които са много подходящи за украса на дома и работния плот.Интересен дизайн и закачлив външен вид го правят пълна духовност.

Спецификация:

Материал: Смола

Размер: около 15*9,5*16 см/5.91*3.74*6.30 в

Списък на продуктите:

1 * Декор под формата на Черепа на Ананас

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Моля, уникален дизайн】 Нашия декор под формата на черепа с ананас е с уникален дизайн.На него е изобразен череп на имитированном ананасе, така че той изглежда много интересно, което да привлече вниманието.

2. 【Имитативната формата на ананас】 Този череп-ананас от смола изглежда реалистично и носи малко магия и радост във вашия дом или градина, а също и добавя оптимистичен атмосфера.

3. 【Интересен декор на работния плот】 Тъй като декор във формата на черепа ананас на Хелоуин е пълен с красота и майсторство, той е идеален за декорация на дома и работния плот.Интересен дизайн и закачлив външен вид го правят пълна духовност.

4. 【Превъзходно качество на】 Нашите ананасовые на черепа от смола са изработени от висококачествен полимер материал.Той е траен, затова може да се използва в продължение на дълго време.Това също е интересно и красиво.

5. 【Страхотни подаръци】 Този декор от черепа ананас на Хелоуин много подходящ като подарък за семейството или приятели.Всеки, който ще получи този подарък, непременно ще се влюби в него.

Сертифициране Няма
Материал Polyester
Препоръчителна възраст 18+
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

GCD 1: 64 Toyota Land Cruiser LC300 GR SPORT Бял /Черен LHD Molded модел автомобил

Марка: gcd мащаб: 1/64 размер на модела (около cm): около 7 см материал: метал, пластмаса, гума състояние модел: абсолютно нов с оригиналната кутия функции: включва и поставка за дисплея, акриловую капак и кутия
61.07лв.

Коледен Комплект Электропоездов Коледен Влак с Аксесоари за Детски Подаръци

Описание: играчки за релсови пътища: реалистична форма влакове, най-дългата пешеходна пътека, форма на влакове, допринасят за практически способности на децата и интелектуално развитие. съпоставяне на сцени
10.84лв. 18.68лв.

TAKARA ТОМИ 120 NISSAN LEAF Automotive World Molded Метална модел Автомобил

Modname=редактор име на продукта: takara томи 120nissan лист размер на продукта: дължина-7 см, ширина 3 см материал на стоката: цинк сплав / инженерни пластмаси продуктовата опаковка: напълно нова опаковка цвят на
59.80лв.

5 Броя Дървени Каботажните За Великденски Яйца Тава Децата Играят, Играят В Домашен Декор

Описание: абсолютно нови и качествени дървени поставки за яйца 5 бр., аксесоари за дървени яйца, които ние продаваме способности: развитие на интелекта, съответно, на развитието интерес, общуването между родители
2.88лв. 4.64лв.

Класическа Дървена Настолна Игра Tic tac Toe XO Table Играчки за Деца, Детски

Описание: размер на игралното поле за пръстите на краката: около 14 cm x 14 cm x 2 cm/5,51 инча x 5,51 инча x 0,79 инча.класически настолни игри - това е забавление за възрастни и лесен за носене: можете да го вземете със себе
2.16лв. 3.47лв.

600 бр./лот Кени блок е Съвместим с № 6636 MOC Тухла DIY блок Плоски плочки 1X6 да Събере Частици тухла набор от

Описание на продукта: 1. материал: екологично чист abs 2. съдържание на пакета: цветът на около 600 броя компоненти, съвместими с блок продукти 3. вид на модела: цветни, обемни детайли 4. цвят: като на снимката предупреждение:
65.81лв. 115.43лв.