Месинг Ключодържател С Ключалка Ключодържател Златен Къмпинг Карабинер За Оцеляване, Къмпинг Оборудване Ключалката Куки Ключодържател Аксесоари

Оценка
0
0 Коментари

4.22лв. 6.30лв.
Брой:

Материал на продукта: Месинг

Размер на продукта: Както е показано на фигура

Тип: Ключодържател

Креативен и елегантен дизайн

Употреба: Ключодържател и украса

Цвят на продукта: Златист

Компактен, удобен в переноске

Тънка Полирана Лъскава Повърхност

Кръст Бод Пакет включва: 1 х Латунное халка за ключове

Забележка:

1. Поради ефекта на осветление и монитори цветовете елементи могат да се различават леко.

2. Моля се допуска незначителни грешки в размер на изделия от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането!

3,1 см = 0,39 инча.

ОТЗИВИ от 5 звезди

-

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.oberstadt.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, напишете вашия пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, направете митническото оформяне на себе си.

4. Ние предлагаме както пощенска доставка и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, по-дълго.

Експресна доставка включва DHL, EMS, www.oberstadt.eu премиум-доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това е забавено, ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем, стачка на работниците, метеорологични условия и др.)

За обратна връзка

1. Моля, внимателно проверете дали пратката е и стоката, когато можете да получите, за да се уверите в липсата на проблеми.

2. Ако имате някакви проблеми или не сте съвсем доволни от пратката, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще решим този проблем, за да се погрижат за вас.

3. Ако няма проблем, моля, пишете ни на 5 звезди положителни отзиви.

Произход Континентален Китай
Материал Метални

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Стенен Куки за Хладилник/, Закачалки за Очила, Четката, Кабел За Зареждане, Белачка, Многофункционални Стенни Куки 87HB

Характеристики: оотдти обикновено се използва за украса и за съхранение на любимите си кухня, хол, офис, училище и бар новости. водоустойчива, антикорозионна, устойчиви на надраскване характеристики и дълготрайност. дизайн
1.89лв. 3.76лв.

Прозрачно Стъкло На Прозорец На Стената Куки Закачалка Силна Издънка Нещастници Кухненски Куки За Баня, Аксесоари

85893 100% чисто нов материал: пластмаса цвят: като на снимката опаковка: 1 бр. размер: двойна кука дължина * ширина10.6*6.8 см продължителността на една кука * ширина 8,85*7 см, грешка, на около 1 см конвертиране
10.05лв. 19.71лв.

Голям Пластмасов Органайзер за обувки с Пълна защита, Лесен за Инсталиране за Домашни Училищни Общежития

Пластмасови кутии за съхранение на обувки, компактни пылеустойчивые кутии за домашни училищни общежития dag-ship характеристики: прозрачна пластмаса: тези кутии-организаторите за обувки са подходящи за съхранение
31.27лв. 48.12лв.

AT14 Безударный Държач За Сешоар За коса Стенен Държач За Сешоар За Коса Рафтове За Съхранение на Фенов В Банята

1. [здрав и надежден] е направена от космическия алуминий, тя може да устои на дневни надраскване и замира, като същевременно осигурява отлична устойчивост на топлина. вкус, устойчив на ръжда, влагоустойчив, отговарят
23.91лв. 33.20лв.