Настолен компютър Повдигна Багажник Маса Настолна Клавиатура Рафтове За Съхранение на Монитор Повдигна 11,2 СМ Скоба С едно чекмедже

Оценка
0
0 Коментари

78.66лв. 114.00лв.
Брой:

Уважаеми клиенти, благодарим ви, че сте решили да пазаруват в този магазин.Нашите продукти се различава достъпни цени и с добро качество.Ние подкрепяме дропшиппинг и продажба на едро.Моля, прочетете описание на продукта колкото е възможно повече, за да се избегнат ненужни главоболия .Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми по време на пазаруването.Ние ще общуваме с вас искрено и ще направим всичко възможно, за решаване на проблеми, възникнали в процеса на извършване на покупки.

Успешно пазаруване.

1. Този продукт може да се увеличи височината на монитора на вашия компютър с 11.2 см, а също така може да се използва като десктоп на стелажи за съхранение с чекмедже.Това е задължително условие, за дома или офиса.

2. Инструмент за съхранение на масата - тази поставка за монитор с множество универсални места за съхранение и подреждане на предметите на масата.Това прави офис на по-чисти и ви позволява да работите по-ефективно.

3. Ергономична височина: повишаване на монитора на желаната височина на гледане, подобрете стойката си, да вдигнете екрана до идеалното ниво на очите и по някакъв начин да се улесни болка в областта на шията.

4. Лесно почистване - Изработен от висококачествен PVC материал, гладка повърхност и по-голямата, която може да се почиства по-лесно и удобно.

5. Лесен монтаж: монтаж на една добра и стабилна стойка за монитор отнема само няколко минути.Лесно се монтира!Здрава и устойчива конструкция.

Име на продукта: Стойка с повишен дисплей на компютъра

Размер на продукта: 40x12x18,5 см

Материали: дъска от PVC

цвят: Бял / Бял + Розов

Съдържание на опаковката:

1 * Стойка за увеличаване на монитор настолен компютър

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Уважаеми клиенти, ако искате да си купите в големи количества, моля свържете се с нас, ние ще предложим друга преференциална цена.

Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

4X Полезен Мини Штангенциркуль С Нониусом Инструмент Висулка Слайдер Пързалки Ключодържател Ключодържател 10 СМ

100% ново и високо качество състояние: чисто нов цвят: сребрист материал: цинк сплав обща дължина: около 10 см размер на кулон: около 5 см х 2.4 см модел: штангенциркуль с нониусом тегло: 11 гр/бр. съдържание
9.01лв. 12.00лв.

Стенен Куки за Хладилник/, Закачалки за Очила, Четката, Кабел За Зареждане, Белачка, Многофункционални Стенни Куки 87HB

Характеристики: оотдти обикновено се използва за украса и за съхранение на любимите си кухня, хол, офис, училище и бар новости. водоустойчива, антикорозионна, устойчиви на надраскване характеристики и дълготрайност. дизайн
1.89лв. 3.76лв.

Симпатична пластмасова вид Натиск кутии за клечки за Зъби на Кълвача за домашен интериор Дневна

Описание: висококачествен материал: изработен е от висококачествена пластмаса, здрав. креативен външен вид: уникална форма на птици, красиво и практично, много подходящ като украса на дома. лесна употреба:
30.30лв. 60.60лв.