Офис Мини Кутия Нож Сладко Облак Преносим Гъвкав Нож За Хартия Разтегателен Малък Нож За Отваряне На Писма Бръснач Ученически Канцеларски Материали

Оценка
0
0 Коментари

0.63лв. 1.58лв.
Брой:

Офис Мини Кутия Нож Сладко Облак Преносим Гъвкав Нож За Хартия Разтегателен Малък Нож За Отваряне На Писма Бръснач Ученически Канцеларски Материали

Описание за Кухненски нож за отваряне на писма е с дизайн във формата на облак, който изглежда мило и красиво.Удобен за хващане и лесен за използване, той е подходящ за домашна и офис употреба.Кухненски нож за рязане на кутии - добър помощник в живота, обучението и работата.

Технически характеристики

Цвят на продукта: розов, син, бял

Размер на продукта: около 1,5x2,3 инча/3,81x5,84 см

Материал на острието: висококачествена легированная стомана

Материал на продукта: ABS

Тегло на продукта нето: около 15 g

Опаковка на продукта: блистерный картон

Стил: облачно

Офис Кухненски Нож За Кутии, Сладък Облачен Преносим Гъвкав Нож За Хартия, Разтегателен Малък Нож За Отваряне на Писма, Самобръсначка, Канцеларски материали, Ученически принадлежностиупаковка списъка

1 х Мини-нож за отваряне на писма

1. За обратна връзка:

1.1 Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

1.2 Отзивите са много важни за нас, така че, моля, свържете се с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни отзиви.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да се осигури възможно най-доброто обслужване на клиентите.

1.3 Невъзможно да се реши проблема, ако не сме (не) знаем за тях!

2. Какви са достъпни начини на плащане?

2.1 Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2.2 Забележка: Повече информация за плащането НА този линк: https://service.www.oberstadt.eu/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

2.4 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

3. За доставката:

3.1 ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO), поръчките се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.2 Ние извършваме доставка на само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

3.3 е Показано на изображението не е редно на стока и са предназначени само за ваша информация.

3.4 ВРЕМЕ за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

3.5 Ако не са получили стоката в рамките на посочения срок, моля свържете се с нас (незабавно).Ние ще се свържем с транспортна фирма възможно най-скоро и ще ви отговорим.

3.6 поради състоянието На запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Номер на модела Дизассемблер
A Самобръсначка
Поддръжка дропшиппинг, търговия на едро
B отварачка
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

1бр Художник Найлон вълна Акварел Четка за Акварел Акрилна Живопис Рисуване Училище Художествени Аксесоари

Характеристики: 100% чисто нов и високо качество. в това число 8 бр. различни размери писалки за различни приложения. този продукт използва висококачествени нейлоновую вълна като суровина, и от нея се получава
4.50лв. 4.73лв.

1/24 75 мм 1/18 100 мм Модел от смола Супер Момиче Фигурка Войн Неокрашенная Без Цвят RW-859

Размер: от краката до главата, неокрашенный, без цвят 1/18 около 10 см 1/24 / ч за 7,5 см 1/32 / ч за 5,6 см продуктът трябва да се усъвършенства, да се съберат и боя сами, материал: висококачествена смола размер:
28.07лв. 31.18лв.