90x150 см BG руското Знаме Националното Знаме на Банер Офис Дейност Парад Фестивал за Декорация на Дома, Русия Държава Президентският Флаг

Оценка
0
0 Коментари

0.61лв. 1.03лв.
Брой:

90*150 см BG руското Знаме Националното Знаме на Банер Офис Дейност Парад Фестивал за Декорация на Дома, Русия Държава Президентският Флаг

Характеристики :

1. Високо качество: Изработен е от здрав полиестерен плат с ярки цветове, устойчиви на избледняване, устойчив на uv радиация, вятър, дъжд и силна слънчева времето, лека материя ще летят дори при леки района на община варна.

2. Перерабатываемый материал: Нашите знамена рециклиране на текстилни изделия, с прилагането на екологично чисти багрила, за да отговарят на по-строги екологични норми и стандарти за продукти.

3. Изящна изработка: двойна линия по ръба на за повишена трайност и гарантира по-дълъг срок на служба хартата.Президентският флаг на Русия, украсени с лента на ръкава от лявата си страна, улеснява демонстрация.

4. Олицетворение на патриотизъм: С помощта на този фантастичен хартата можете да демонстрирате своите патриотични ценности, да покаже своята гордост за Русия и да празнуват тази монументална събитие.

5. Причина: Този флаг е отлично подходящ за вътрешен / външен употреба, както и за жилищни, бизнес и морски стаи знамена.Подходящи за дома, стаи, в градината, тревата, офис, училище, камион, всяко място, което искате да покажете.

Описание :

Изработена от висококачествен полиестер, той е силен и издръжлив, детайли обработени механична обработка, мрежи на левия ръкав.Идеално за партита, фестивали, исторически събития, военни дейности и много други.

Технически характеристики:

Материал: полиестер

Размер: 90*150 см

Характеристики: Украса от дейности / офис / дом и т.н.

Опаковки: opp

Пратката включва:

1 бр. * Знаме

Бележки :

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Материал Polyester
Характеристики Украса дейности / офис / дом и т.н.
Произход Континентален Китай
Опаковка опп
Материал за знамена и Банери Polyester
Номер на модела Флаг BG
Стил Полет
Плат Полиестер
Тип Пишеща машина
Използването на Бележка
Търговска марка АУТЭД
Размер 90*150cm

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Флаг CCCP Ленин 90 x 150 см Русия, Руският Съветския Съюз Знамена и сияние на СССР към Деня на Победата

Технически характеристики: материал: полиестер занаяти: двойно проникване размер: 90x150 см обърнете внимание: знамена сега има в наличност.всеки проблем, моля не се колебайте да се свържете с продавача директно.снимки
4.60лв. 9.20лв.

1БР Смола Занаяти Пън Микро Пейзаж Малък Орнамент Природа Бонсай Градински Аксесоари за Декорация на Дома

Rm3734078931271451 описание на продукта 1бр смола занаяти пън микро пейзаж малък орнамент природа бонсай градински аксесоари 100% чисто нов и високо качество той е много подходящ за микроландшафта от мъх сладък
2.35лв. 3.34лв.

Китай Разработка Латунная Статуя На Буда Бодхидхарма" Метални Изделия За Декорация На Дома

Материал: месинг тегло: около 1716 г забележка: поради разликите между различните монитори изображението може да не отразява действителния цвят на проекта. поради ръчно измерване на размер, може да има
407.33лв. 590.32лв.

340 г Натурален Полиран Кристал Ахат Мадагаскар LA1028

340 г натурален полиран кристал ахат мадагаскар la1028 размер: 107*58 мм тегло: 340 грама изобразен върху снимката на продукта -това е точно този, който ще получите.всички снимки са направени при естествено осветление.
48.42лв. 56.97лв.