Нажимай и пробивай Играчка Нажимай и пробивай Играчка-Сова Нажимай и Пробивай Играчки във формата на Бухал Откидывающаяся Играчка Сензорни Играчки За Бебета Не е Необходимо Презареждане

Оценка
0
0 Коментари

1.14лв. 2.86лв.
Брой:

Описание:

Нажимная разтегателна играчка е една красива форма на бухал, а също така е и красива обстановка като десктоп украса.Играчка Press and Go изработени от висококачествена ABS-пластмаса, безопасно и няма мирис, не е лесно да избледнява или се разграждат, мека и удобна, тя може да се съхранява и да се използва в продължение на дълго време.

Не трябва да се заредят, просто щракнете върху главата, за да стартирате.Издърпайте играчка обратно на колела за да завъртите главата на 360 градуса.

Спецификация:

Име: Играчка "Кликни и иди"

Материал: ABS

Случаен цвят

Размер: около 7* 7 *8 см/2.76*2.76*3.15 в

Опаковка на продукта: чанта, OPP

Възрастова група: ≥3 години

1. Щракнете и плъзнете, инерционен сила за кола, добавете повече възпроизвеждане

2. Не се изисква батерия, защита на околната среда и спестяване на енергия

3. С анимационни външния вид, нека детето се влюби в него от пръв поглед

Опаковъчен лист:

1 * Натиснете и задръжте играчка

Забележка:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Структурна стабилност】 Нажимная разтегателна играчка има стабилна структура и по-дълъг живот.Нажимная разтегателна играчка взема една красива форма на бухал, а също така е и красива обстановка като украса на работния плот.

2. 【Множество и здрава】 Играчка Press and Go е направена от висококачествен ABS, е безопасна и няма мирис, не е лесно да избледнява или се разграждат, мека и удобна, тя може да се съхранява и да се използва в продължение на дълго време.

3. 【Лесно да се играе】 Не трябва да се заредят, просто щракнете върху главата, за да стартирате.Издърпайте играчка обратно на колела за да завъртите главата на 360 градуса.

Просто издърпайте го назад, и той ще се стартира автоматично.

4. 【Подобряване на въображение】 Сгъваеми играчки са подходящи за образователна употреба, стимулира безопасността на децата и практически умения, че може да подобри въображение и творчески способности на децата.

5. 【Весел изненада】 Детски играчки Press and Go може да даде на децата си като подаръци за партита, украси за партита, подаръци за рожден ден, подаръци за коледа, пълнители за отглеждане, тематични аксесоари за партита или друг идеален подарък за деца като празничен подарък.

Препоръчителна възраст 12+y
Произход Континентален Китай
Сертифициране УИИИ
Тема Герой телевизия и кино
Материал Памук
Попълване на Полипропилен Памук

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

кукла с фаршированным пипер средни по размер, сладък плюшен играчка във формата на зелен грах, подарък кукла на около 50 см

Описание: размер на около 50 см, малък.ако ви харесва 40 см, 25 см, 70 см, 90 см, моля, свържете се с нас.здравейте, моят скъп приятел, добре дошли в нашия магазин, благодаря за посещението!детайли за доставка: ние ги транспортира
48.00лв. 92.33лв.