Зона.Играчка Waifu Фигурка Секси Аниме Момиче Ecchi Фигурка Сириус Фигурка 1/7 Са Подбрани Порно Фигурка Брошенная Модел Играчка, Подарък Кукла

Оценка
0
0 Коментари

47.09лв. 100.17лв.
Брой:

Добре дошли в Зоната.Магазин за играчки.

Моля, следете за нас, за да получите купони за феновете и други малки подаръци.

Ние сме специализирани в производството на анимационни периферни продукти.В този магазин са представени аниме-герои, аниме костюми за cosplay, аниме аксесоари.

Спецификация на продукта:

Материал: PVC

Размер: 16 см/6,29 инча

Функция: бижу анимация на работния плот, домашен декор

Списък с пакети: 1 * Фигурка 1 * Случаен подарък

【Случайни подаръци】: Към всяка фигурке са приложени приятни случайни малки подаръци: стикери с герои от аниме, сладко аниме-картички, ключодържатели или малки фигурки.

【Широко приложение】: Продуктът е перфектен за някои фестивали и други случаи: подарък за Свети Валентин, на партито по повод рожден ден, коледни партита, Деня на благодарността и така нататък.

【Перфектното обслужване на клиенти】 Добре дошли, за да оставя съобщение.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предложи допълнителни начини за решаване на проблема.

Забележка: Продуктът е произведен в Китай.Някои продукти ще има и някои недостатъци, но ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да е добре да ги преди изпращане.

Нови постъпления:

Номер на модела FG226
Мащаб 1/7
Материал PVC
Степента на завършване Готова продукция
Пол Унисекс
Размери 16 см/6,29 инча
Търговска атрибут Готова продукция
Според източника анимация ЯПОНИЯ
Тип елемент Кукли
Опаковка Торба Opp / Картонена кутия
Дистанционно управление No
Сериен номер на Mfg Модел
Тип кукли Модел
Състояние Стоките, налични на склад
Препоръчителна възраст 18+, 14+y
Търговска марка Зона.Играчка
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

2022 Нови Герои Аниме Demon Slayer Кеджуру и Камадо Танджиро Незуко Плюшен Кукла Играчка Детска Коледна Играчка за Подарък

Здравейте, уважаеми клиенти!добре дошли в моя магазин, тук има много най-горещите новости! търговска материал: полипропилен памук размер: около 10 см състояние: 100% нов опаковка: найлонова торбичка забележка:
35.91лв. 70.42лв.

98 Thekingoffighters KOF Figma 094 Фигурка Ке Заплащане от 15 см

[xlmodel]-[потребителски]-[57616] уведомление за купувачите; 1. разликата в цвета може да бъде причинено от производствения процес, дисплей и други причини, че не е проблем за качество. 2. поради технологични проблеми
25.39лв. 50.79лв.

ПРОМЯНА на Оригиналния Продукт Demon Slayer Tsuyuri Kanao Аниме Фигурка Модел

Промяна на оригиналния продукт убиец на демони цуюри канао аниме фигурка модел описание на продукта име: цуюри канао марката на продукта: alter място на произход: произведено в япония материал: pvc опаковка:
660.27лв.