Опаковка от 4 Кучешки Зуммеров С функция за запис на Куче Вратите Разговори Куче Свирки За Взаимодействие С Домашни любимци конна обучение на Кучета

Оценка
0
0 Коментари

36.16лв. 60.25лв.
Брой:

Опаковка от 4 Кучешки Зуммеров С функция за запис на Куче Вратите Разговори Куче Свирки За Взаимодействие С Домашни любимци конна обучение на Кучета

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

Лято с функция за запис: бутон за запис може да запише до 30 секунди.Ако искате да се научи кучето си да общуват с вас, можете да записвате прости думи, като например игри, да се яде месо, има закуски, татко, майка или други думи, които искате да изразите.

Лесна настройка и употреба: да се ползват бутони много просто.Просто напишете глас, например, когато ядете, ходите, мочитесь, играят, да пият вода.Това е добре за начало на работата.След това кликнете на съответния бутон всеки път, когато се извърши една от тези действия с кучето си.В нито един момент кучето ми свързва бутона към това действие и кликне върху себе си, ако иска да това действие е налице.

Бутони за общуване с кучета: този набор от бутони за общуване с домашни любимци ще ви помогне да установите по-дълбока връзка с най-добрия пухкава друг.Запознайте се по-добре с вашия домашен любимец и ще подобри вашата комуникация с домашни любимци.Това е незаменим набор от говорещи кучета от бутони, чудесен подарък за кучета.

Лятото за дресура на кучета: Този комплект е избран по такъв начин, че вашето кученце е ясно, за да се избегне объркване при кучета.Пишете команди, като например outside, гладен, play или нещо друго, което ви трябва.Учим го да се насладите бутон.

[Креативен подарък] Този зумер с функция за запис е предназначен не само за дресура на домашни любимци, но и за забавление взаимодействия, томболи, десктоп джаджи, съобщения и много други; можете да дадете сигнал със звук като креативно и забавна подарък на своите приятели за рождени дни или празници и да ги безкрайно удоволствие.

Източник на захранване: 2 батерии тип АА (no. 3) (в комплекта не са включени)

Цвят: случаен цвят, не го приемайте определен цвят

Материал: пластмаса

Размер: 8,6 см

Съдържание на опаковката:

4 x Тренировъчен камбанка за домашни любимци

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.oberstadt.eu, за да помоли за помощ:

Препоръчителна възраст 6-12y
Материал Пластмаса
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Метален пъзел от класически сплав с IQ brain тийзър за Млади и Стари

Подробна информация за продукта опаковка: торба opp материал: метал стил на пъзел: класически molded пъзел препоръчителна възраст: от 6 години и по-възрастни този пъзел е създаден джозеф л. литлом, в тази
11.52лв.

Takara Томи Tomica Classic 1-30, Колекция Реплика Мащабни модели на автомобили SUBARU BRZ, Детски Коледни Подаръци Играчки за Момчета

Тип: миниатюра / детски играчки / коллекционный внимание: не е за деца под 3 години възрастова група:> 3 години материал: сплав / пластмаса размер: мини сертификати: ce / мко / cpc опаковка: с опаковка кутия предназначение:
13.85лв. 27.70лв.