бижутата, Горещи S925 Сребърен цвят Бижута Комплекти Колие и гривна, бижута, Абсолютно Нов S81

Оценка
0
0 Коментари

12.92лв. 16.14лв.
Брой:

Описание:

Достъпни размер на колие: 18 " (45,7 см)

Забележка: имаме красиви декорации за стимулиране на продажбите, това е наистина най-ниска цена www.oberstadt.eu.вие не можете да го пропуснете!!!в нашия магазин с много красиви и модни неща, можете да отидете и да видите!времето е ограничено, просто го направи.благодаря ви и на добър нова година!

не мога да пропусна това!Ние ви предлагаме гривна от най-високо качество.Специален дизайн и ръчна изработка правят този предмет особено красива!Той е популярен благодарение на доброто качество.Всяка снимка е направена от самото продукта, който ще получите.Това е толкова красиво и е най-подходящ за твоята любовница, нали?

Моля, обърнете внимание: ние избираме на UPS за доставка тук само за някои страни, които лесно се купуват, ние ще го доставим поща Хонг конг. ако вашата поръчка е над 250 долара, ние ще изпратим чрез EMS или DHL за безплатна доставка. благодарим ви.

Описание:

Клас на продукта: директен цената на цена на производителя, забележително качество, модерен стил

Състояние: чисто нов

Какво има в опаковката:

1 бр. чисто нова гривна като на снимката

найлонова торбичка.(без подарък опаковки за този продукт)

Доставка:

1-Ние изпращаме на всички на нашите продукти по целия свят поща EMS или Хонг конг.

2-Пробата, тя се изпраща по пощата на Хонг конг.

Стока ще бъде изпратена, след като уеб сайта ще потвърди плащане в рамките на 24 часа.Обикновено доставката отнема 3-7 работни дни.

3-Мейл Хонг Конг.

Разходите за доставка и обработка на един и същ по цял свят (включително и Хонг конг).Ние ще изпратим на продукт (и) в продължение на 2 дни с фиксиран лихвен процент или с препоръчана поща от Хонг конг след потвърждаване на плащането.Всички наши продукти са на стандартната фиксирана цена за доставка.Обикновено доставката отнема 10-20 работни дни.Понякога, поради проблеми с поръчката или метеорологични условия може да се забави с няколко дни.Това може да отнеме до 30 дни.

Коментари :

1) мнението е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт или услуга, много ви благодаря!!

2) Ние винаги ви предлагаме най-ниската цена за най-добрите стоки и услуги.

3) Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрален (3 звезди) или отрицателен (1-2 звезди) на върха.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя тук приятно настроение за пазаруване.Благодарим ви!

Правилата на връщане:

Ние ви гарантираме липсата на риск при закупуване от тук.

Ние ви предлагаме пълно възстановяване, ако стоката има някакви проблеми с качеството.

Свържете се с нас :

Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас!Благодарим ви!

Благодаря ви за вашата подкрепа!!!

Тагове: богемные комплекти, сватбени декорации, комплекти бижута за младоженци earinga, комплекти за сватбени декорации rihnestone, цветни комплекти, сватбени декорации, бразилски комплекти, сватбени декорации за младоженци, комплекти за сватбени декорации cllen, големи сватбени декорации, търговия на едро комплекти, сватбени декорации, комплекти за сватбени декорации hes, луксозни комплекти, сватбени декорации.
Номер на модела S81
Материал CRYSTAL
колие Размер
Стил Класически
Произход Континентален Китай
Форма\модел Лицето
Тип Бижута комплекти Колие/Обеци
Извинение Участието на, Годишнина, Участието на, Подарък, Парти, Сватба
Пол Унисекс
Търговска марка Квилисен
Тип на метали Тибетское сребро
Място на произход Гуандун, Китай (континентален)

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Античен Сплав Кухи Океанская Вълна Кръг Кръг Висулки, Висулки За Бижута Изводи Аксесоари 19x23 мм 20 бр/лот

Модни бижута реколта сребърна верижка от неръждаема стомана микс ангел фея талисмани, гривни, гривни сам безплатна доставка 5шт z1785 ни $28.99/лот 5 бр. / лот модни бижута реколта сребърни бикоборството жълта гривна
3.95лв. 4.60лв.

10 бр./лот Блясък Разтегателен Цвете Кръгла Форма ID на Притежателя на Иконата

Държач за бейджа с брилянтен прибира цвете кръгла форма описание на продукта: име на продукта: макара за бейджа материал: abs-пластмаса, кристали и цинк сплав цвят: като на снимката (цветовете могат да се различават
87.06лв. 96.73лв.

80шт-Антикварни Тибетски Сребърни Висулки С Осьминогом 23x20 мм

Описание на продукта материал метална сплав на цинк размер 23x20 мм конвертиране на: 1 инч = 25,4 мм цвят антично сребро/бронз брой част №. забележка. ние може да приеме поръчката.моля, свържете
14.52лв.

Мода 8 мм Черен и Бял Корпус Перлена Огърлица, Обеци и Висулка Комплект Бижута

Доставка 1. безплатна доставка: ние пращаме стоките с въздушна поща на китай или въздушна поща хонг конг. времето за доставка е 10-25 работни дни в повечето страни (сащ/канада/австралия/великобритания).15-35дней в
40.41лв. 55.37лв.