30шт 30,6*15,5 ММ Античен Бронз, покрит С Извънземните Окачване Окачване Гривна Колие направи си САМ Бижута и Аксесоари

Оценка
0
0 Коментари

9.39лв. 13.22лв.
Брой:

Описание

Вид на метал: Цинк сплав Цвят: Античен бронз с покритие Размер на продукта: 30,6* 15.5 mm Количество: 30 бр/лот Тегло на продукта: около 2,8 g

Плащане

Ние приемаме начини на плащане, предоставени от www.oberstadt.eu Набирателни.Моля, извършете плащането в рамките на 48 часа след поръчка.

Коментари

Петзвезден върха на клиента е много важно за нас, тя е полезна за нашето развитие и служи като отправна точка за други купувачи.Така че, моля, пишете ни на положителните отзиви, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.Благодарим ви.Ако не сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, свържете се с нас преди да оставите всички отрицателни и неутрални мнения.Ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.Благодарим ви.

За нас

Нашата фабрика се намира в Китай.Продуктите на фирмата изисква строг контрол на качеството, за да се гарантира добро качество.Подходящо предложение, пълна гама, разумна цена, както и нашите продукти постоянно се обновяват и развиват, ние искаме да започнем бизнес в www.oberstadt.eu, за да предостави на нашите добри продукти и услуги на все по-голям брой купувачи.

Доставка

Доставка по целия свят, с изключение на някои страни.Обикновено ние изпращаме с въздушна поща на Китай.Резервацията, която сте поставили, ще бъде изпратено в рамките на 6 дни, след получаване на плащането.Понякога това щеше да е по-дълго поради лоши атмосферни условия, празна загуба на време за митническо оформяне.Така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се директно с нас.Ако имате специфични изисквания, моля свържете се с нас, ние организираме за вас на други видове за доставка.

Въпроси и отговори

Въпрос: Колко време продуктът ще пристигне?A: доставка чрез въздушна поща на Китай ще струва 15-60 дни. Въпрос: ще има ли стока е повредена в пътя? Въпрос: ако е така, какво да правя?Отговор: Всяка поръчка се изпраща в пузырчатом плик и картонена кутия.Той предпазва стоката от повреди при транспортиране, когато той попадне в ръцете на всеки клиент.Ако пратката е повредена, моля свържете се с нас, ние ще ви помогнем да разрешите проблема. Въпрос: Предлагате ли отстъпка за голяма поръчка?Отговор: Да, ние предлагаме значителна отстъпка за голямата поръчка, която е над 200 долара. Въпрос: Могат ли да се използват други видове доставка?О: Разбира се, но трябва да заплати допълнителна цена на доставка за себе си, моля, моля, разберете.

Тагове: един златен амулет, еластичен маншет на чужденец, очарование от корны крокодил, чужди эмалевые амулети, гривна-пазител военен, магията древни извънземни, силиконов маншет на чужденец, овен крокодиловые гадания, калин гривна п, native крокодильи амулети.
Стил Реколта
Тегло на продукта About 2.8g
Вид На Талисмани Извънземните Амулети, Висулки
Произход Континентален Китай
Търговска марка тукенгрен
Материал Метални
Тип елемент Изкушения
Цвят Антична бронзова Покритие
Номер на модела A2024
Размер на продукта 30,6*15.5 MM
Елегантен или Модерен Модни модели
Количество на продукта 30 бр./лот
Тип на метали Цинк сплав

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш