30 СМ Кавай Лалафанфан Патица Мека Играчка Патица Мими Патица Плюшени Играчки Патици Кукла Плюшени Кукли, Детски Плюшени Патица с Очила Безплатна Доставка

Оценка
0
0 Коментари

27.26лв. 45.43лв.
Брой:

30 СМ Кавай Лалафанфан Патица Мека Играчка Патица Мими Патица Плюшени Играчки Патици Кукла Плюшени Кукли, Детски Плюшени Патица с Очила Безплатна Доставка

100% чисто Нов и високо качество

Материал: мек плюш и полипропилен памук.

Размер: около 30 см

Опаковка: 1 бр в един пакет инвестиция.

Скъпи приятелю, ние можем да предложим директна доставка на едро и услуги.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси!

Нашият магазин поддържа дропшиппинг. и можете да сте сигурни, че поставите поръчка при нас, ние

не ще публикуваме в един парцел информация за нашата компания или фактура.

Сервизно обслужване:

1. Гаранционен срок: две години.

2. Моля, не се колебайте да се обърнете към нас, ако вашият продукт да има някакви проблеми с качеството, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.

Гаранция

1. Обикновено ние изпращаме стоката в рамките на 1-3 работни дни след потвърждаване на плащането в www.oberstadt.eu.

2. Всички стоки, които ще бъдат внимателно проверени преди да бъдат изпратени.Ние ще направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.

3. Ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година и отремонтируем безплатно.Върнати пощенски разходи трябва да бъдат платени от клиента.

4. Ако не сте доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви предложим задоволително решение.

Рекламации и Връщане на средства

Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Тук няма ИЗКЛЮЧЕНИЯ.Всички върнати стоки, трябва да БЪДЕ в оригинална опаковка.

Митническа такса

Купувачът носи отговорност за всички данъци и/или такси на своята държава.Данъци и такси върху вноса, които не са включени в цената на продукта, ако стойността на поръчката надвишава 150 долара.Продавачът няма да плащат никакви такси, данък върху внос, вносни такси.Купувачите питам e съзнателно да изпълняват задължения по плащане на данъци и митническо посредничество.

Коментари

1. Ние ще ви дадем нашите най-добри продукти и услуги.Много се надявам, че ще бъде много доволен, след получаване на нашия парцел!

2. Ако не сте доволни по някаква причина, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да решите всеки проблем, докато не сте доволни от покупката си при нас!Много ви благодаря за вашата подкрепа и доверие!

Доставка

1. Повечето стоки ще бъдат изпратени в рамките на 72 часа (с изключение на holiay и weenkend) след получаване на по-ясна плащане.

2. Моля, въведете валиден адрес за доставка и телефон за контакт за вашата поръчка, ние не носим отговорност за недоставку поради неправилна информация за получателя, която сте предоставили.

Тагове: кити пънк пелуче, нещо лалафанфан, кукли сирени училище за чудовища, бяла фигурка патица, ключодържател kawai plushies, възглавница лалафанфан, фигурки от патешко стъкло, ключодържател с патица на главата лалафанфан, кукли чудовище магистрала, фокс кавай играчка.
Препоръчителна възраст 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Произход Континентален Китай
Размер 30cm
Попълване на Полипропилен Памук
Предупреждение никакъв огън
Пол Унисекс
Характеристики Кино и телевизия
Цвят Както е показано на фигура
Материал Памук

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

мини скъпа имитативната играчка за котки жълта малка котка кукла украса на автомобил подарък около 10x2x9 см 2367

Описание: размер около 10 см, е много малък.цвят жълт.ако имате други цветове, моля свържете се с нас, благодаря ви. 525720984584 детайли за доставка: ние ги транспортира по начин, който сте избрали, възможно най-скоро.ако
19.21лв. 36.94лв.

нова имитация на белия Феникс Птица играчка реалистичен летящ феникс подарък от около 50x15 см

Описание: размер на около 50х15см. 521243405084 здравейте, моят скъп приятел, добре дошли в нашия магазин, благодаря за посещението!детайли за доставка: ние ги транспортира по начин, който сте избрали, възможно най-скоро.ако
80.42лв. 154.66лв.

Sanrio Kuromi Cinnamoroll Моята Мелодия Пискюл Purin Креативна Сцена Къща 10 см. Плюшен Подарък Кукла Татами

Марка: hello kitty категория: плюшен кукла категория моделиране: животни материал: полипропилен памук класификация на плюшени: кристално супер меки цвят: костюм cinnamoroll цвят: костюм куроми цвят: костюм
9.06лв. 12.95лв.

моделиране гъска играчка плюшен около 30x25 см лебед мека кукла детска играчка декорация на дома Коледен подарък h1328

Предмет - плюшен играчка лебед, една част. благодаря, че посети нашия магазин. реални снимки на продукта, както е показано по-долу : бележки: 1. дропшиппинг се поддържа. моля, просто любезно да оставите бележка
61.13лв. 115.35лв.