Нова Голяма дамски холщовая чанта с Високо качество, Модерна Дамска чанта с Голям Размер, Женствена чанта за пътуване до работа, Ежедневни Пътна Дамска чанта на рамото

Оценка
0
0 Коментари

63.50лв. 126.97лв.
Брой:

Нова Голяма дамски холщовая чанта с Високо качество, Модерна Дамска чанта с Голям Размер, Женствена чанта за пътуване до работа, Ежедневни Пътна Дамска чанта на рамото

Размер на около 35*15*40 см

За Доставка и товаро-разтоварни работи

1. Стоките се доставят в рамките на 1-10 работни дни, колкото е възможно по-скоро след вашето плащане.

2. Тъй като времето за доставка и времето за доставка може да е различно за различни поръчки с различен адрес за доставка.Ако ви трябва спешно моля, свържете се с нас преди пускането на поръчката.

3. Ние можем да кораб в повечето страни по света, както и нашите стоки се изпращат с въздушна поща на Китай, доставка и в повечето страни ще отнеме около 10-20 работни дни.Но ние не можем да изпрати стоката на адрес на пощенска кутия, така че, моля, посочете ни точен адрес и телефон за контакт, пощенски код (само за куриерска доставка).Руските приятели трябва да зададете пълното име, поради новата политика на руската митница, в противен случай той не би могъл да получи пратката.

4. Ако не сте получили стоката си в рамките на обичайното време, или си мислите, че нещо не е наред с корабоплаването, моля, не се притеснявайте и не се колебайте да се свържете с нас, ние ще проверим това за вас възможно най-скоро.

5. ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса в страната на получателя, тъй като това зависи от политиката на страната си.

За Възстановяване и политика на Връщане

1. Дефектна стока трябва да бъде върната в рамките на 7 дни от датата на доставка.

2. Само дефектна стока може да бъде предложен за размяна или замяна.

3. Моля, не забравяйте да запазите оригиналната опаковка, за да се върнете.

4. Купувачът трябва да плати цената за доставка за връщане във всяка ситуация, освен нашите грешки.

За обратна връзка

1. Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, искрено ви да потвърди получаването на поръчката и ни остави положителна оценка (5 звезди), ако сте доволни от нашите продукти и обслужване.Това ще ви отнеме само на 1 минута.Благодарим ви!

2. Ако по някакъв начин не са удовлетворени от стоки, моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем, преди да напуснат отрицателна обратна връзка.Ние разбираме, че може да имате проблеми и чувство на неудовлетвореност, ще направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.

Тагове: дамска кафява чанта, градската мъжка чанта, холщовая чанта-тоут с покритие, голямо множество холщовая чанта, голям платно портфейл, дамски сива чанта, мъжка чанта goyard, дамска чанта сребрист цвят, холщовая чанта bakugou, мъжка чанта.
Тип елемент чанти
Основен материал Платно
Извинение Гъвкавост
Тип дизайн Твърд
Място на произход Провинция ХЪ БЕЙ
Търговска марка Модно Дао
Тип чанти Чанта през рамо
Подкладочный материал Polyester
Интериор Джоб за мобилен телефон, Вътрешен джоб с цип
Видове чанти Рамото и Чанти
Форма Двигатели
Брой писалки/Ремъци Самотен
Номер на модела м1393
Външен вид Илистый джоб
Твърдост МЕК
Тип на затваряне цип
Стил Ежедневни обувки
Украса Няма
Пол Жени
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш