Играта Genshin Strike Етер Обеци Скоба За Ушите На Cosplay Женски Висулка За Момичета Модни Бижута Аксесоари За Костюм За Хелоуин, Реквизит Подарък

Оценка
0
0 Коментари

25.38лв. 31.73лв.
Брой:

Описание

100% чисто Нов и високо Качество

Материал: Акрил

Размер: Един размер

Конвертиране на: 1 cm = 0,39 инча/ 1 инч = 2,54 см

(Има отклонение на 1-3 cm, поради различни начини за измерване.)

Пратката включва: 1 бр. * Обеци

Моля, обърнете внимание:

Според ръчно измерване, може да бъде разликата от 1-2 см, ние ценим вашето разбиране!

Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркост на светлината.Благодарим ви!

Плащане

Ние изпращаме стока само на посочения от вас адрес.

Плащането трябва да бъде получена в рамките на 3 дни от момента на покупката.Доставка

1. Моля, уверете се, че вашият адрес и телефонен номер са посочени правилно, преди да купите.

2. Всички стоки ще бъдат доставени в рамките на 1-2 работни дни, след получаване на плащането.

3. Моля, имайте в предвид, че международната доставка обикновено отнема повече време, отколкото вътрешно, тъй като тя зависи от вашия доставчик на експресни услуги и митниците.

Детайли за доставката * Цената за доставка включва местната такса за доставка и опаковка. * След като ние ще изпратим стока, ние ще се въведе номер за проследяване.Политика На Връщане 1. Продуктът се продава по принцип "както са", моля, задавайте всички въпроси преди започване на търговията, за да се избегне получаването на стоката, което не ви устройва.

2. Върнатият продукт трябва да бъде нов, неношеным, неизползван, в неговото първично състояние.Свържете се с нас 1. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение, ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа (с изключение на почивните дни и официалните празници).Ако в рамките на 24 часа за отговор няма, моля, проверете наличието на спам в пощенската си кутия или опитайте да се свържете с нас още веднъж.Нашата цел е да осигурим най-високо ниво на обслужване на клиентите, като цяло, така че ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем. 2. Моля, свържете се с нас чрез имейл, ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, ние ще го проверя в пощенската станция, а след това отново ще изпратим имейл или възстановяването на липсващата стока. 3. Ние не носим отговорност за предоставянето или застрахователни разходи, направени при връщане на стоката обратно до нас.

4. Ние много ценим вашите ПОЛОЖИТЕЛНИ отзиви.Моля, НЕ оставяйте отрицателна обратна връзка, не се обръщайте за помощ.

Тагове: обеци гео genshin impact, cosplay геншина ризора, калъф за оръжие xiaomi, ключодържатели ключодържател genshin оръжие, етерният фонд, ударни метален щифт genshin, етерният cosplay докидоки, ударни обръчи genshin, cosplay кралица аниме, обеци с ефект гемшина.
Тип елемент Оръжия и Брони
Материал Акрил
Специална употреба Костюми
Герои Етър
Пол Унисекс
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Ежедневно Мъжко Дълго Палто Аниме OVERLORD Albedo Ainz Ooal, Свободно Дълго Палто с Качулка, Тренч За Cosplay, Яке, Hoody, Утепленное Палто

Материал: памук/ полиестер пратката включва: 1 бр. палто 100% чисто нов забележка: 1. цвят може да се различава поради ефекта на осветление и настройки на монитора. 2. ръчно измерване, грешка 2-3 см, моля, разберете.
127.41лв. 159.28лв.

Genshin Impact Cosplay Shenli Linghua Перука Камисато Аяка Дълга Права Опашка Бретон Уиски Синтетични Косми Е Ролева Игра

Genshin impact cosplay shenli linghua перука камисато аяка сребро 75 см дълга права опашка бретон уиски топлоустойчива косата материал: синтетичен высокотемпературное влакно грижа инструкции: ръчно пране в студена вода, се
42.99лв. 87.73лв.

Genshin Impact Kaeya Cosplay Костюм Хелоуин Костюми Кралят Костюм

Описание на продукта в комплекта: топ + панталони + ръкавици материал: единни плат + изкуствена кожа таблица с размери
179.77лв. 224.70лв.