Поставка За Книги За Четене На Притежателя На Книгата Страници Настолна Bookshelf Кухненски Стелаж За Документи С Въртяща Се На 360 Градуса Основа За Музикална Книга Мобилен Телефон

Оценка
0
0 Коментари

64.45лв. 143.23лв.
Брой:

Описание:

Поставка за четене е направена от висококачествен акрил и алуминиеви сплави, които са стабилни, лесни за употреба, устойчиви на корозия, износостойкими и продължително.

Завъртащо се основа на 360 °, регулиране на ъгъла на наклона и височината правят четенето по-удобно.

Можете да използвате нашия щанд за четене като подарък за празник или рожден ден за семейството си, приятелите и колегите си.Те ще бъдат възхитени от този подарък.

Характеристики:

Име на продукта: Поставка за четене

Материал: Акрил, алуминиева сплав

Цвят: Сребрист

Размер на продукта: както е показано на фигура

Тегло на продукта: 1480 г

Списък на продуктите:

1 * поставка за четене

Вижте по-подробна информация за продукта

1.360 Въртяща се маса: въртяща се маса, на 360 градуса се намира в долната част на поставка за четене, за да могат лесно да променят ъгъла на четене, регулиране на ъгъла, в зависимост от вашите навици за четене и да се постигне перфектно състояние четене.

2. Удобно четене: Поставка за книги за четене осигурява удобно четене и удобно подемни четене.Децата могат да гледат в книгата хоризонтално и опознаването на свой собствен ъгъл за четене.

3. Силна приложимостта на: Лека корекция регулируема поставка за книги има силна приложимост.Неговата височина и ъгъл на наклон може да се регулира по желание, което може да се използва от възрастни и деца.

4. Силна носеща способност на: Поставка за четене на книги с висока носеща способност се използва алуминиева сплав и акрилни материали.Комбинацията от тези два материала повишава носещата способност.

5. Лесна употреба: една голяма книга, не трябва да държат в ръцете си.Поставка за учебници ще освободи ръката си от умора.Той е лесен начин за използване.Му може да се чете лесно от ръцете си.

Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Настолен Органайзер Притежателя Акрилни Притежателя На Канцеларски Материали Калъф За Книги И Списания

Материал: акрил цвят: прозрачен размер: както е показано на фигура mailto: 1 бр. забележка: поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както
3.64лв. 5.29лв.