Малка странична Лампа за Спалня, за защита на очите, Настолна Лампа във Формата на Лотос, USB Акумулаторна батерия led лека нощ, Настолна Лампа, Ретро Настолна Лампа

Оценка
0
0 Коментари

21.85лв. 28.37лв.
Брой:

【Пестене на енергия】: Източник на светлина се състои от led крушки, е екологично чист и енергийно ефективен, не е трептене и остъкляване.Консумирана мощност 80% по-ниски, отколкото при традиционните лампи с нажежаема жичка, която осигурява ниска консумация и защита на околната среда, а и спестява от вашите сметки за ток.

【3 нива на яркост】: Има 3 нива на яркост, които могат да се сменят по желание, чрез коригиране с помощта на бутон.Многократна яркост на светлината може да отговаря на различни случаи на използване.Ниското ниво за спане, средно ниво за четене, на високо ниво за училище или работа.

【USB акумулаторна】: Доставя се с USB кабел за зареждане и вградена батерия с капацитет от 500 mah, настолна лампа може да се свържете захранващия блок, КОМПЮТЪР или USB адаптер за осветление, удобно и лесно.Подходящ за тестове по различни сценарии, като спалня, хол, трапезария и т.н.

【Висококачествени материали】: Настолна лампа в стил ретро изработени от висококачествена пластмаса, здрава и устойчива, износостойкая, устойчив на падане, не е лесно да се повреди, с дълъг срок на служба.Корпус се отличава с висока светопроницаемостью, мека и комфортна светлина може да защити очите си.

【Широко приложение】: Благодарение на ретро-дизайн на листа от лотос-изискан външен вид прави настолна лампа чудесен подарък за вашето семейство, роднини, приятели, Коледа, Хелоуин.Също така е подходящ като стилен осветление за декорация на стаи, трапезарии и дневни.Дали това е среща или семейна вечеря, това може да ви изненада.

Име на продукта: Нощна лампа с Листа от Лотос

Материал: Пластмаса

Цвят: Розово / Бяло /Светло синьо /Светло зелен /Тъмно син / Тъмно-зелен (по избор)

Обемът на вградената батерията: 500 mah

Вид на батерията: 14500

Напрежение: 5 V

Начин на управление: Бутон

Размер: 7,5*7,5*19 см (Д * Ш * В)

Размер на опаковката: 23x9x9 см (Д * Ш * В)

Тегло: 0,2 кг

Забележка:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.Благодаря ви за вашето разбиране.

1 * Настолна лампа

1 * USB кабел за трансфер на данни

USB Акумулаторна батерия, Декоративен, Led, 3 вида светли цветове, Изящни, Енергоспестяващ, Прозрачен, 500 mah, Регулируема яркост

Настолна лампа, Нощна лампа До Лампа, нощна светлина, в непосредствена близост До с лампа, нощна светлина с листа на лотос, Ретро Настолна лампа, Таблица лампа за спални, Настолна лампа за фотография

Тагове: лампа лотосови листа, led lampe lotus led, led лампа miniso, латунная лампа с lotus, флексографская ретро настолна лампа, четка за баня everso, led светлини givoo, led осветление lotus, висящи лампи с мед абажуром, лампа лотос икеа.
Форма Цвете
Независимо дали са необходими батерии No
Произход Континентален Китай
Източник на светлина Led Лампи
Търговска марка эверсо
Сертифициране ce
Използването на Празник
Източник на захранване AC
Материал на корпуса Пластмаса
Включени ли са крушка ДА
Производство на електроенергия ключ
Тип елемент Нощни лампи
Номер на модела Ретро Настолна лампа
Напрежение 5V
Това е едно интелигентно устройство NO
Тип Нощна светлина

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш