190 мл Чаша За Шампанско Чаша Наклонена Устата Дегустационна Носа Позлатени Чаша Пенливо Бессвинцовое Чаша Червено Вино Бар Семеен Подарък на Съдове За Напитки

Оценка
0
0 Коментари

23.43лв. 33.94лв.
Брой:

190 мл Наклонена устата на Чаша за шампанско Чаша Дегустационна носа Позлатени Чаша Пенливо Бессвинцовое Чаша Червено вино Бар Семеен подарък на Съдове за напитки + Следвайте ни, за да се насладите на изключителни цени!Спецификации на продукта:

Форма: Чаша

Цвят: прозрачен

Материал: Бессвинцовое кристалното стъкло

Качество: отлично

Обем: 190 мл

Размер: Един Слой/См. фигура

Характеристики: Злато/косое дупка

Описание на продукта:

Чаша за вино/чаша за шампанско/Чаша вино, златен кос дизайн, който е уникален.Не съдържа олово материал от кристално стъкло, висококачествена защита, нетоксичен, безвреден и вкус, но може също да се използва за червено вино, пенливо вино, е задължително избор за барове, партита, за семейства, ресторанти, хотели, дегустация на чаши за вино.

Опаковка:

Картонена опаковка

Забележка:

1. Поради ръчно измерване има една малка грешка.

2. Обърнете внимание на нашия магазин, и там често ще се проведе преференциални акции.

Плащане

1. Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили своята пратка в посочения период, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Ние, търговец, не носим отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. Купувачът, моля, предоставете cpf или cnpj, ще ви бъде по-добре да си по-бързо.Благодаря

Възстановяване 1. Ние приемаме заявки за връщане на стоките по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.

2. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да се дават ви за връщане или замяна. 3. Ако не сте доволни от получения продукт, моля върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите инструкциите за връщане, преди да се върне на него. 4. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка. 5. Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим имейл за замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектен продукт. 6. Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да ни я изпратите обратно.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но трябва да заплати допълнителна цена за доставка. 7. Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.oberstadt.eu!

Тагове: комплект стъкло asus, 033 стъклен iphone, ю yureka закалено стъкло, очила с нос f чаша с тюльпаном, трапезна маса от закалено стъкло, 3g стъкло samsung, пречка закалено стъкло, закалено стъкло huaweip40, закалено стъкло zs5, течен закалено стъкло.
Цвят Прозрачен
Форма Кръг
Вид стъкло Чаши за шампанско
Извинение Начало
Тегло 300g
Тип купа
Материал Стъкло, Кристалното стъкло не съдържа олово
Обемът на 190 мл
Стил европейски стил
Характеристики gilt
Сертифициране CE / EU
Категория чаша за вино
Произход Континентален Китай
Качество Отлично
Брой 1 бр.
Характеристика Съхраняват
Вид съдове за пиене Стъкло
Номер на модела G13801
Брой опаковки 1 бр.
тип 1 Чаша за шампанско
Размер See Figure description
Опаковка Картонена кутия

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

[ВЕЛИЧИЕТО] Червен Yixing Zisha Глина Ръчно изработени Кунг - фу Гайвань 100 мл Китайски Лилаво Глинен Чайник Yixing Гайвань

Спецификация: дължина: 85 mm ширина: 85 mm височина: 84 мм, тегло: 180 г, капацитет: 100 мл материал: глина zisha произход: китай описание: използвайте гайвань като съд за варене, за да опитате чай, който вие досега не сте опитвали.бяла
32.32лв. 46.17лв.

Електрически шейкър-бутилка За Протеинови смеси USB-Акумулаторна батерия За добавки, кафе, млечни шейкове

Електрически шейкър-бутилка за протеинови смеси usb-акумулаторна батерия за добавки, кафе, млечни шейкове [ефективен механизъм за смесване] протеинови шейкъри са уникални сред шейкеров факта, че в тях е вграден
52.62лв. 80.95лв.

Висококачествен Луксозен Наргиле Наргиле Преносим Зелен Стъклен Наргиле С Тыквенным Дъно

Доставка: - време за подготовка: на нас ни отнема от 1 до 3 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден. - време на доставка: 1. e-packet/e-ems ems//ali express стандартна
54.62лв. 78.04лв.