Модерен Стенен Лампа От Масивно Дърво, Млечно-Бялата Стъклена Халба Бира, Ресторант На Хотела, Веранда, Проход, Нощно Шкафче, Творческа Дървена Осветление

Оценка
0
0 Коментари

122.59лв. 136.21лв.
Брой:

Модерен Стенен Лампа От Масивно Дърво, Млечно-Бялата Стъклена Халба Бира, Ресторант На Хотела, Веранда, Проход, Нощно Шкафче, Творческа Дървена Осветление

Материал: Дърво + Стъкло + Метал

Напрежение: 110-240 V

Тип цокъл за крушка с нажежаема жичка: E27

Размер: Виж Опции.

* Тази лампа може да се използва във всички страни на света.

* На разположение за настройка.Ако имате нужда от друг цвят или друг размер, просто се свържете с нас, преди пускането на поръчката.

За Плащането:

На сайта www.oberstadt.eu .com предлага множество начини за плащане.Можете да изберете най-удобния за вас начин.За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават www.oberstadt.eu и не се предава от нас, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: ПЛАЩАНЕТО НЕ ВКЛЮЧВА ТАКСИ, МЕСТНИ ДАНЪЦИ ИЛИ ДРУГИ ТАКСИ ЗА ВНОС.

За Доставката:

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Цена за доставка: Отидете в раздела "Доставка и плащане" на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.Но повечето от нашите продукти ще предоставят безплатна доставка.

Рекламации и Връщане на средства:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Тук няма НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и пощенската си номер.

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с www.oberstadt.eu.ИЛИ пък можете да изберете замени.

4. Купувачите са отговорни за обратна доставка.

Гаранция:

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни стоки (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

Тагове: стенен чехли за баня, стикер за баня, поли за баня, окачени рафтове за баня, салони стенни фенов за коса, скоби за закрепване на душ в банята, баня на водоразделе, баня с монтиран на стената светильником, лидице баня, тъмната баня.
Характеристики Масивна Дървесина
Прилагане Кухня, Хранене, Спалня, Фоайето, Проучване, Баня
Напрежение 90-260V
Включени ли са крушка No
Тип елемент Стенни лампи
Източник на светлина Led Лампи
Търговска марка уиллустр
Брой източници на светлина 2
Гаранция 1 Година
Зона осветление 3-5 квадратни метра
Базов тип e27
Номер на модела GWW0622
Посоката на сянката up
Използването на Дневно осветление
Материал на корпуса Дърво
Тип на сянка Матирано стъкло
Е с регулируема яркост No
Източник на захранване AC
Тип инсталация Стенен монтаж
Стил Модерен стил
Това е едно интелигентно устройство NO
Материал Стъклен Камък, стъкло + дърво + метал

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

e проста модерна хотелска спалня нощни осветителни тела за преминаване на стълба балкон масив дърво малък дървен стенен лампа

Добре дошли в нашия магазин за осветителни тела. ние внимателно проверяваме всеки продукт, преди да изпратите и предлагаме най-добрите продукти за нашите най-скъпите клиенти. преглед на информацията за продукта: [цвят:
52.34лв. 62.31лв.

Usb Зареждане И Сензорен Датчик, Управляван Led Нощна Светлина Със Заек Сменяеми Цветове Настолна Настолна Силиконова Лампа

Особености: 7 сменяеми цветове, докоснете, за да промените цвят по свое усмотрение.вградена литиева батерия с капацитет 1200 mah.изработен е от силикон, което осигурява приятен мек допир. характеристики на продукта:
27.84лв. 31.63лв.

3W 24V 12V КАРАВАНА LED SPOT ЛАМПА

Ван led плафона за осветление, каравана led лампи за четене,led интериора на каравани,каравана rv къмпинг монтиране на нощни led светлини, led каравана лампи,led интериора каравана лампа 12v,rv led лампа за четене,нощна led лампа
19.63лв.