Богемные Обеци Бижута с Ротанговой Вискозни Кръгли Обеци Перла Висящи Обеци за Жени 2019

Оценка
0
0 Коментари

7.75лв. 11.91лв.
Брой:

Вид на продукта: Дамски обици

Материал: Сплав + бамбук

Тегло: 8,8 грама

Размер: 4,6*5,5 см

Кръст Бод Пакет, включително: 1 двойка/opp чанта

30-45 работни дни 8-12 работни дни 4-7 работни дни 45-60 работни дни >$10 >=$150 >=$150 1. Ние изпращаме на всички на нашите продукти по целия свят в рамките на 48 часа (EMS/DHL/Aramex) Поща Хонг конг/поща на Китай Начин на доставка ще зависи от общата стойност 2. Голям отговор от страна на клиентите.Време за доставка твърде голям.В съответствие с държавната и национален транспортен разстоянието е твърде далеч.Понякога това може да отнеме до 4-7 седмици се дължи на строг митнически контрол. 3. В комбинация с логистиката и логистическим транзит.Митнически строг инспекция.Чакайте повод!Очаква се, че пратката ще пристигне от 28 до 40 дни. 4. по този начин, ние имаме 45-дневната политика безусловно възстановяване на собствеността, която ще ви накара да се почувствате по-добре.Това е най-добрата в alibaba глобалната стратегия на бързо обслужване.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. 1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се ДАВАТ ви за ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.Изключения НЕ се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, връщане на конкретна кауза

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички съставните и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с www.oberstadt.eu.ИЛИ пък можете да изберете замени.

4. Ние ще носи цялата стойност на доставката, ако стоката (ите) не съответства на заявената. 1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни стоки (с изключение на стоки, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

Тагове: колие от галактического пясъчник, риза galaxy love, вибратори от гиперкожи, кожени женски паучки, колие от естествен камък галактика, u войник на колие, меки вибратори за любов, детско колие galaxy, прекрасната любовна вибратори, дамска кожена чанта чанта.
Материал Ротанговый Трико
Пол Жени
Тип елемент Обеци
Търговска марка УЭМАРЧДЖУЛИ
Номер на модела JN0095
Елегантен или Модерен Модни модели
Тип на метали Цинк сплав
Тип Обеци Обеци-капки
Форма\модел Геометричен
Стил МОДЕРЕН

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Търговия На Едро С Геометрични Дълги Висящи Обеци За Жени Европейски Златен Цвят, Метален Правоъгълник Чар Бижута

Здравейте, скъпи приятели, добре дошли в моя магазин.всички ние поръчваме безплатна доставка epacket до нас, често 7-15 дни на печалбата, за не по-малко от 45 долара безплатна доставка epacket в pr, ca, de, fr, uk, il, bg, украйна, ас.
9.22лв. 11.52лв.

WTLTC Нежна Личност Кристали Устата Обеци-Халки 925 Проба Треска Устна Обици за Жени 2020 Малки Обеци Обръчи

Wtltc нежна личност, кристали, обеци-халки за устата, обеци-халки от сребро 925 проба, за жени, 2020, малки обеци-обръч материал: 925 проба, размер на трески; няма покритие: цвят на трески, златист цвят характеристики: обици
17.95лв. 25.64лв.

5 чифта шикозни и елегантни, плодове, смесени с метални капельными червено-розови обеци

Артикул: e-101 красиви и атрактивни обеци най-горния блясък, ослепителен! подходящ за парти или банкет висококачествено, изискано декоративно-приложно изкуство материал: метал размер: около 18-21 мм състояние:
19.79лв.