Новост Бухалът е Птица Стенни Лампи Преминаване Стълбище Лампа за Баня Стенни Аплици Детска Стая, монтиран на стената лампа, за монтаж на стена за Украса E27 Повърхностно Планина

Оценка
0
0 Коментари

271.75лв. 343.98лв.
Брой:

На всички купувачи: ако имате някакви проблеми по време на пазаруването, моля, изпратете ни информация, и ние ще ви служи от сърце.Успешните покупки, благодаря.

За обратна връзка:

1. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез търговски мениджър www.oberstadt.eu или по електронна поща.Ние с радост ще ви помогнем.Поради разликата в часовите зони в съобщение ще бъде отговорено в рамките на 24 часа. моля, изпратете ни съобщение, ако има някакви проблеми, преди да оставите коментар.

2. Ако сте доволни от нашите продукти, моля да ни положителна оценка и 5 звезди DSR на подробни оценки на продавача, защото това е много важно за мен.Благодаря ви за вашата подкрепа и разбиране.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да се погрижат за вас, благодаря ви.

3. Ние ще ви предоставим услуги колкото е възможно по-добре, защото обратна връзка и 5 звезди-това е нещо, към което ние се стремим.Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!

4. Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.oberstadt.eu!

Тагове: лампа кинкет птица, лека силиконова птичка, стенен лампа battary, птичья клетка рефали, лампа сови zazu, стенен лампа e27 приложение, китайски монтиран на стената лампа e27, порцеланова лампа животно, керамична лампа "сова", животно с лампа вуду.
Тип елемент Стенни лампи
Тип на ключа Ключ с дръжка
Тип на сянка Без сенки
Източник на светлина Led Лампи
Гаранция 3 години
Стил Европа
Тип инсталация Стенен монтаж
Включени ли са крушка No
Е с регулируема яркост No
Материал на корпуса ABS
Техника Ротационное формовъчни
Напрежение 90-260V
Базов тип e27
Използването на Празник
Брой източници на светлина 2
Източник на захранване AC
Посоката на сянката Нагоре и Надолу
Номер на модела стенни тела 3
Сертифициране ССС
Материал смола
Прилагане Фоайето, Баня, Спалня, Проучване, Кухня, Хранене
Зона осветление 3-5 квадратни метра
Търговска марка КАПИТАНЪТ НА МЕЧТИТЕ
Характеристики сови животни

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш