Модерен, Палав За Жени Кожени Отличителни Ленти На Готическия Средства За Грижа За Кожата Колан Сутиен В Клетката Пънк Регулируем Колан Черен Костюми

Оценка
0
0 Коментари

29.04лв.
Брой:

Характеристики:

Жена регулируема в гърдите колан за тялото.Разполага с катарама за регулиране на размера.Чудесно за cosplay или ролеви игри, нощувки бельо или самоудовлетворения.Много готино, Много хубаво!!Приятелски

Спецификация:

Материал: кожа Напа и метал.

Размер: (един размер) -размерът може да се регулира.

Цвят: Черен, Розов, Червен, Син

Комплектът включва: 1 бр. * Отличителни ленти

Съвети:

Личните ви данни има за нас от първостепенно значение, и благодарение на ниско-ключ опаковката можете да правите покупки с увереност.Когато купувате секс стоки в нашия магазин, ние защитаваме личните си данни, както и да не се притеснявате за това, че личните ви данни утечет!

Доставка:

Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние гарантираме изпращането на стоки в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на плащането, с изключение на празнични дни.

Изпращаме по пощата с дребен пакет, стандартна доставка премиум-доставка, в съответствие с вашия избор при поставяне на поръчки.

Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

Ако не сте получили своята пратка в рамките на 35 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.

Опаковка:

Личните ви данни има за нас от първостепенно значение, и благодарение на ниско-ключ опаковката можете да правите покупки с увереност.Когато купувате секс стоки в нашия магазин, ние защитаваме личните си данни, както и да не се притеснявате за това, че личните ви данни утечет!

Гаранция:

12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).

Аксесоари предоставената гаранция 3 месеца.

Дефектните стоки трябва да бъдат твърди и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и, по възможност, в оригиналната им опаковка).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да съобщите номера на вашата поръчка.

За дефектни или дефектни продукти, моля, направете снимки или видео, ние ще ви ги изпратим отново или ще ви възстановим парите след потвърждение.

Тагове: каишка пълна мода, пайду пълна мода, кожени панталони расстегнуты, модно тялото lenceria, боди-модерен боди-костюм, свитшот с отворен бюстгальтером, кожен сутиен с отворен бюст, орци открит сутиен, r кожен сутиен, кожен сутиен за бондажа.
Вид на помощта Без кабели
Тип Секси Върхове Сутиен В Клетката
Форма на чаши Пълна Чаша
Произход Континентален Китай
Размер на ленти 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56
Непристойная снимка No
Номер на модела выдалбливание
Стил сутиен Безшевни
Функция Сутиен за Бондажа на Тялото
Стил Бельо За готически Танци
Категория Колан жени
Характеристика Естествена Кожа
Име Колани за Увиване на Гърдите
Секси провокативна No
Материал Силикон
Търговска марка ТВЪРДОСТ
Цвят Червен, Военно - морски флот, Черен, Розов
Тип на каишка за ръка Регулируеми бретельки

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Порно Секси Чорапи За Жени, Секс Еротично Бельо Боди Бельо Топла Риза Костюми Отворена Чатала Плюс Размер

Размер: един размер, приблизително за ръст 175 см размер размер bul ние / да размер евро размер великобритания/австралия размер един размер, подходящ за xs-xl 44-48 6-10 36-40 10-14 обиколка на ханша
6.91лв. 13.81лв.

DRAIMIOR Бельо Секси Боди, Еротично Бельо, Прозрачна Лейси нощница С Т-са хранителните пликчета, Спално Бельо на Бретелях, 91132

Материал: ликра, найлон размер m дължина: 45 см, обиколка на гърдите: 80-90 см, обиколка на талията: 62-72 см размер l дължина: 46 см, обиколка на гърдите: 84-94 см, обиколка на талията: 66-76 см пакетът включва: боди и т-бикини
34.08лв. 52.43лв.

Секси Чорапи за Тяло С Отворена Промежностью, Еротично Бельо с Принтом за Жени, Боди, Бельо, Дамски Чорапи без Чатала

За размер: един размер, с добра еластичност, един размер подходящ за повечето дами или момичета (xxs/xs/s/m/l/xl/xxl/xxxl). ако вашия ръст и тегло в рамките на следващия диапазон, можете да изберете един размер, можете да
15.49лв. 18.22лв.

Жена Сетчатое Дантелено Боди С Дълбоко VОбразным Деколте, Еластични Бански, Гащеризони, Потници, Клуб

Здравейте!добре дошли в нашия магазин! качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели. високо качество и е абсолютно нов 100 см ново постъпление основен цвят: черен бял материал:
4.08лв. 4.98лв.

чудесна латексова тениска на гърба

Етикет: прекрасна латексова тениска на гърба си: 1: ние имаме 8 годишен опит в производство на латекс, каучук. 2: ние сме континенталната директен мануфактурой, така че ние можем да предложим на стоки на най-добрите
66.95лв.