Комплект маша за Мигли Комплект За Стягане на Миглите За полу-трайни Мигли Професионален Комплект За Стягане на Миглите и химически Вълна За интериора на Дома САМ Beauty

Оценка
0
0 Коментари

27.84лв. 55.65лв.
Брой:

Описание:

Нашият комплект за стягане на мигли, подходящи за различни форми на очите и миглите.Благодарение на деликатната формула, която е безопасна и ефективна за домашна и професионална употреба, лесно можете да създадете елегантен и е навита на миглите.Се пази в продължение на 6-8 седмици, така че да се събуждате всеки ден с идеални swirls на миглите.

Спецификация:

Заглавие: Лек комплект маша за мигли

Размер: 25*15*3.5 см

Тегло: 300 грама

Списък на продуктите:

Комплект маша за мигли * 1

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Направете миглите хубави: с помощта на комплект за стягане на миглите, за да си мигли и къдрава, дълги и красиви, вие ще направите вашите мигли чаровен.Те са достъпни за различни форми на очите и миглите.

2. Дълготраен ефект: Спестяващ време и пари, определени за химическа вълна на миглите може да се подобри състоянието на миглите.Това продължи около 6-8 седмици, така че ще се събуждам всеки ден с идеални swirls на миглите.

3. Простите формули: Комплект за стягане на миглите внимателно разработен с използването на щадящи и превъзходни форми, така че тя е безопасна и не предизвиква дразнене при повечето видове мигли, а също така е безопасен и ефективен за домашна и професионална употреба.

4. Моля, лепило: Комплект маша за мигли с силово лепило е професионално подобрен и усъвършенстван, за по-добро фиксиране на миглите на силиконовата подушечке за перфектния навийте.

5. Многократно използване: комплект маша за мигли може да се използва за семейни салони, партита, пазаруване и ежедневна употреба, както и като различен подарък за грим за жените, за да се създаде красив външен вид на миглите.

Размер Full Size
Брой парчета Комбо
Държава/Регион на производство Китай
Тип Процедури за растеж на Миглите
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш