Дамски Кожени Ежедневни Обувки в стил Лолита " На тънка Подметка; женски Лоферы с Лък; сезон Пролет-Есен; дамски обувки на равна подметка в стил Колеж Mary Jane

Оценка
0
0 Коментари

60.94лв. 98.30лв.
Брой:

Характеристики

Цвят: (Както е показано)

Забележка

1. Моля, се допуска отклонение до 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Цвят на продукта може да се различават малко, тъй като цветът на различни компютърни монитори може да се различават малко.

3. Повечето снимки на модели са предназначени само за реклама.Реални снимки - обувки, без модели, просто повешенная на закачалка, и това е този продукт, който ще получите.

като се измери дължината на крака си :

Септември 1: Подготовка на чист лист хартия Септември

Септември 2: Поставете крака си на лист хартия Септември

3 септември: Отбележете края на петата и на върха на най-дългия пръст.

4 септември: Измерете дължината на линия и вижте размера на таблицата по-долу

1. Време за подготовка: трябва да 3-7 работни дни, за да подготвят вашата поръчка поради многото поръчки всеки ден.

2. За повечето стоки които предлагаме безплатна доставка (въздушна поща на Китай или ePack) по целия свят.Забележка: Ако теглото на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще изпратим вашата поръчка отделни пакети.

3. Ако искате по-бърз начин на доставка, са на разположение за доставка, като DHL и EMS, но това не е безплатно. (Ако правите голяма поръчка, можете да се възползвате от безплатна доставка чрез express.)

Забележка:

Ако изберете опция безплатна доставка, вашето помещение ще бъдат доставени директно ви у дома само веднъж или тя бъде изпратена на вашият местната пощенска служба, след което ще ви бъде необходимо да си вземете номер за проследяване и своя личен номер, за да вземете своите продукти.Ние веднага ще ви уведомим за това, след като вашата пратка ще бъде изпратена.Ако сте избрали експресна доставка, моля не забравяйте да оставите номер за контакт, е необходимо за експресна доставка.

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете положителна оценка от 5 звезди, а после ни разкажете за него, най-накрая, можете да се възползвате от отстъпка в размер 1 на щатския долар в следващата си поръчка.

2. Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние гарантираме, че на 100% ще решим за вас всеки проблем.

Ако не сте 100% доволни от качеството на тяхната покупка в Tidesource, можете да се върнете или да обменят стоките си в рамките на 30 дни от датата на доставка.

Запитване:

1. Стоки, получени в рамките на 30 дни от датата на доставка.

2. Стоки, получени неизползван, невредим и в оригинална опаковка.

3. Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача

Ние сме млада и енергична група от компании.Повечето от нашите служители са млади хора, така че ние винаги ще са пълни с енергия за работа.Тъй като сме млади, ние с по-голяма вероятност ще следи отблизо модни тенденции в света, а след това предложи на клиентите най-новите модни дрехи.При TideSource има собствена фабрика за производство на дрехи, така че тя може да гарантира най-доброто качество при сравнително ниски цени.Освен това, TideSource притежава няколко постоянни доставчици, за да осигурят разнообразие на видове облекло.

Тагове: обувките мери джейн, дамски бели мокасини, обувки sas mary jane, прости обувки Мери Джейн, женски обувки Мери Джейн, черни мокасини Мери Джейн, брат лолита", мокасини на д-р Мартинса Мери Джейн, дамски мокасини на Мери Джейн, вратовръзка лолита".
Стил Сладки
Тип дизайн Твърд
Сезон Пролет/Есен
Тип апартамент Мери Джейн
Материал на подметката на Гума
Произход Континентален Китай
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Форма На Носа През Цялата Чорап
Подкладочный материал PU
Номер на модела 4665
Модерен Елемент Шиене
Тип елемент Апартамент
Материал стелки PU
Горния материал Расщепленная Кожа
Извинение Ежедневни обувки
Търговска марка ХАН ДИВ
Отдел име Възрастен
Тип на затваряне Слипоны

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

дамски обувки-лодка с кристали, сладки бели цветя, дантелени обувки на танкетке, перлени сватбени обувки

Моля, обърнете внимание, че размерите на азиатски размер, а не стандартен размер сащ или европейския размер, за да се избегнат грешки, моля измерете дължината на краката и внимателно прочетете таблица с размери
68.11лв. 115.43лв.