Дамски ботуши на платформа и висок ток, Жените Удобни Престрелки ботуши 14 см, Дамски Обувки на висок ток с шнур, Модни Ботильоны на масивна ток

Оценка
0
0 Коментари

69.24лв. 98.91лв.
Брой:

Характеристики

Цвят: (Както е показано)

Забележка

1. Моля, се допуска отклонение до 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Цвят на продукта може да се различават малко, тъй като цветът на различни компютърни монитори може да се различават малко.

3. Повечето снимки на модели са предназначени само за реклама.Реални снимки - обувки, без модели, просто повешенная на закачалка, и това е този продукт, който ще получите.

като се измери дължината на крака си :

Септември 1: Подготовка на чист лист хартия Септември

Септември 2: Поставете крака си на лист хартия Септември

3 септември: Отбележете края на петата и на върха на най-дългия пръст.

4 септември: Измерете дължината на линия и вижте размера на таблицата по-долу

1. Време за подготовка: трябва да 3-7 работни дни, за да подготвят вашата поръчка поради многото поръчки всеки ден.

2. За повечето стоки които предлагаме безплатна доставка (въздушна поща на Китай или ePack) по целия свят.Забележка: Ако теглото на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще изпратим вашата поръчка отделни пакети.

3. Ако искате по-бърз начин на доставка, са на разположение за доставка, като DHL и EMS, но това не е безплатно. (Ако правите голяма поръчка, можете да се възползвате от безплатна доставка чрез express.)

Забележка:

Ако изберете опция безплатна доставка, вашето помещение ще бъдат доставени директно ви у дома само веднъж или тя бъде изпратена на вашият местната пощенска служба, след което ще ви бъде необходимо да си вземете номер за проследяване и своя личен номер, за да вземете своите продукти.Ние веднага ще ви уведомим за това, след като вашата пратка ще бъде изпратена.Ако сте избрали експресна доставка, моля не забравяйте да оставите номер за контакт, е необходимо за експресна доставка.

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете положителна оценка от 5 звезди, а после ни разкажете за него, най-накрая, можете да се възползвате от отстъпка в размер 1 на щатския долар в следващата си поръчка.

2. Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние гарантираме, че на 100% ще решим за вас всеки проблем.

Ако не сте 100% доволни от качеството на тяхната покупка в Tidesource, можете да се върнете или да обменят стоките си в рамките на 30 дни от датата на доставка.

Запитване:

1. Стоки, получени в рамките на 30 дни от датата на доставка.

2. Стоки, получени неизползван, невредим и в оригинална опаковка.

3. Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача

Ние сме млада и енергична група от компании.Повечето от нашите служители са млади хора, така че ние винаги ще са пълни с енергия за работа.Тъй като сме млади, ние с по-голяма вероятност ще следи отблизо модни тенденции в света, а след това предложи на клиентите най-новите модни дрехи.При TideSource има собствена фабрика за производство на дрехи, така че тя може да гарантира най-доброто качество при сравнително ниски цени.Освен това, TideSource притежава няколко постоянни доставчици, за да осигурят разнообразие на видове облекло.

Тип елемент Обувки
Тип натоварване Мотоциклетни ботуши
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Петата височина Супер висок (8 см-нагоре)
Модерен Елемент Платформа
is_handmade - това е ръчна работа ДА
Номер на модела 8555
Произход Континентален Китай
Материал стелки Запечатани Кожа
Тип дизайн Твърд
Форма На Носа През Цялата Чорап
Подкладочный материал Мрежа
CN Анхуей
Сезон Пролет/Есен
Горния материал PU
Височина на багажника ГЛЕЗЕН
Вид на шипове Квадратен ток
Височина на платформата 5-7 см
С Платформи ДА
Материал на подметката на Гума
Стил Секси
Материал на вала PU
Отдел име Възрастен
Тип на затваряне Чрез шнурове
Търговска марка ХАНВИЛЬД

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

2022 Дамски Модни Сандали Сандали Прозрачни Чехли на равна подметка с Дебело дъно

Добре дошли в моя магазин моля изберете вашия размер в съответствие с дължина от петата до чорап ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще ви помогнем.
45.24лв. 70.67лв.

Зимните Ботуши Женски Пухкави Дебели Кожени Дантела Розови И Черни Ски Обувки На Платформа До Средата На Прасците

Fedex и dhl за доставка на специална цена може да бъде съчетана с центъра за поддръжка на клиенти 3. някои цветове могат да се различават от нашите изображения, това е нормално, защото от околното осветление и яркост
77.46лв. 126.97лв.

Дамски чехли Heihaian за зимата 2022 г. корейската версия на популярните мохнатых тапочек на дебела подметка

Горния материал: вълна вътрешен материал: плюш материал на подметката: вълна материал на подметката: tpr петата височина: 4.5 см моля, обърнете внимание: обувки стандартен размер, моля, изберете нормален
164.79лв. 323.11лв.

Дамски обувки на висок ток D ' Orsay, обувки-лодка на висок ток 7 см, женски обувки на висок ток, обувки на токчета Коте

Подробна информация за продуктите на петата височина: 7 см платформа: --см размер сащ подходящ само за вас, за да направите резервация, моля, изберете размер в съответствие с дължината на краката 1. моля, внимателно
42.15лв. 61.99лв.