По-големи размери диапазон 34-40, Модерни Дизайнерски Обувки от естествена Кожа с Естествен Кроличьим Кожа, Дамски Ботильоны върху плоска подметка, Ботуши дантела, Зимни Вълнени Зимни Обувки на Меху

Оценка
0
0 Коментари

337.06лв.
Брой:

Скъпи приятели, моля, проверете информацията преди да поръчате

Време на превоза е около 25-60 дни, ако не можете да получите своя парцел в продължение на 30 дни, моля, свържете се с нас, за да се удължи срокът на доставка за вас.

Ако не сте получили пратката, след 60 дни от датата на изпращане, ние обещаваме, че първо произведем пълно възстановяване, когато ще получите колет, моля, свържете се с нас и поискайте да си купите отново.

Така че, моля, не публикувайте заявление в рамките на 60 дни спор, това не е желателно.

Ако поръчката ви е голям, моля, свържете се с нас, за да изчисли цената, ние можем да предложим безплатна доставка за EMS или DHL.

Това е много популярен и секси дизайн, ние вярваме, че той много ви хареса!

Размери: виж таблицата по-долу, моля, позволете 0,5-1 см се различава от ръчно измерване

Проверете вашия размер точно сега!!!

(1 инч = 2,54 см, 1 см = 0,3937 инча, 1 cm = 10 mm)

РАЗМЕРИ на СИСТЕМАТА САЩ 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Европа 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Дължина на крака ( см ) 22 22.5 23 23.5 24 24.5 25 25.5 26 26.5 27

Внимание: В различни страни, различни размери, моля, изберете размер в зависимост от вашите

дължина на крака, ако дължината на краката е 23 см, размер 5

Как да се измери???

За Плащането:

Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ

Преди пускането на вашата поръчка, моля, потвърдете подробности с нас, ако имате заявка на стоки.

Моля, извършете плащането в рамките на 3 дни от датата на вашата поръчка, ако е възможно.Ние просто ще ви изпрати стоката в съответствие с адрес, който сте посочили в www.oberstadt.eu, ако искате промяна, моля оставете съобщение при извършване на резервацията.

За Доставката:

1) Когато направите поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 2-5 дни, след като вашето плащане ще бъде напълно потвърдена.

2) Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки (особено въздушна поща Китай) се дължи на разликата във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

Гаранция:

Ние предлагаме безплатна подмяна в рамките на 1 месец.Купувачите могат да поискат подмяна в рамките на 7 дни от получаването от вас на стоката.Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалното им състояние и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалното им състояние и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.Ако се нуждаете от подмяна на никакви части, купувачът също така трябва да заплати разходите за сменяеми детайли.Преди връщането на продукта, моля, потвърдете имаме обратен адрес и начин на доставка.След като си вземете продукти логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.След като получим стоки, ние ще възстановим или обменяем ги колкото се може по-скоро.

Тагове: СЛУЧАЯТ С УСМИВКА, попсокет кръгла усмивка, кръглия квадрат усмивка, яйце с усмивка на лицето, мъжки усмивка около врата, кръгли бутони усмивки, пръстен с усмивка на луната, тениска с кръгла кръг, цветна кръгла усмивка, острието на кръгла кръг.
Търговска марка LGCK
is_handmade - това е ръчна работа ДА
Височина на платформата 0-3см
Голенище-Тип естествена кожа Коровья Кожа
Тип натоварване Снегоходки
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Тип дизайн Смесени цветове
С Платформи ДА
Модерен Елемент На кръст са обвързани
Вид на шипове Квадратен ток
Подкладочный материал Кратък Плюш
Сезон Зима
Петата височина Височина (5 см-8 см.)
Горния материал Естествена Кожа
Материал стелки Кратък Плюш
Номер на модела Рич1991.3052
Материал на вала Естествена Кожа
Тип елемент Обувки
Стил неутрално
Произход Континентален Китай
Материал на подметката на Гума
Отдел име Възрастен
Височина на багажника ГЛЕЗЕН
Топ - Естествена кожа Коровья Кожа
Тип на затваряне Чрез шнурове
Форма На Носа През Цялата Чорап

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

BEYARNE/Новост 2021 г.; Зимни Дамски Дълги ботуши от естествена кожа; Вълнени Непромокаеми Зимни обувки Wram; Дамски обувки на висок ток

Моля, обърнете внимание!!! 1. за цвят ако вие се съмнявате в изображенията, които ние показваме, можете да поискате от нас да осигурим реални снимки.показани модели могат да имат някои разлики от реални! 2. за размера
90.59лв. 184.86лв.