Нов RFID Блокиране на Тънък Портфейл От Въглеродни Влакна Скоба За Пари Притежателя на Кредитната Карта Метален Портфейл

Оценка
0
0 Коментари

18.66лв. 35.87лв.
Брой:

Спецификация:

Размер: 94*55 см

Цвят: Черен

Материал: карбон + Неръждаема стомана

Функция: Заключване на RFID

Стил: Държач за кредитни карти, пари Клип

Характеристика:

Отлично качествомужской скоба за пари, изработени от висококачествени въглеродни влакна и алуминиева сплав, антикоррозийный, траен и устойчив на абразия, осигурява дълъг срок на експлоатация.

Защита от блокиране на RFID Този портфейл от въглеродни влакна е с конструкция за защита от заключване с радиочестотна идентификация.Осигурете безопасността на вашия имот и лична информация.

Голяма вместительностьдержатель за кредитни карти портфейл с щипка за пари за мъже с капацитет 15 карти и 6 парични средства или сметки за ежедневна употреба. С-образно деколте помага за лесно и удобно да извадите карта.

Минималистичен и ultralight тактически чантата е много тънък, то е удобно и безопасно за носене в предния джоб на панталона, за допълнителна сигурност.Кажете сбогом на традиционните дебели портфейли.

Идеален подарък за чантата Метален чантата, опаковани в красива подарък кутия.Това е достоен за мъже подаръци за баща, съпруга, приятелите на човек, на младите хора, бизнес-партньори и така нататък.

Съдържание на опаковката:

1 * Портфейл-държач за карти

Забележка: Моля, позволете ми една малка промяна на цветове за различните настройки на дисплея.Благодарим ви за разбирането!

Основен материал PP
CN Хунан
Произход Континентален Китай
Тип елемент Щипки за пари
Търговска марка ИСКИБОБ

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

2022 Модерен Женски Раница Пътен Вельветовый Студентски Случайни Раница За Момичета, Училищна Чанта За Тийнейджъри

Седемдесет и две хиляди триста тридесет и два 2020 модерен женски раница пътен вельветовый студентски случайни раница за момичета, училищна чанта за тийнейджъри описание на продукта: размер: един размер материал:
17.59лв. 28.37лв.

Нова бизнес лесна чанта за карти, модни елегантна чанта за карти, мини чанта за карти

Подробна информация за продукта име на продукта: n ew кожена чанта за мобилен телефон материал: кожа размер: 9 см. * 5,9 см цвят: всичко, което искате, място на произход: гуангдонг, китай moq: 500 парчета пристанище fob:
36.71лв.