Нов Дизайн, Нигерийски Женски Еднакви обувки и чехли с Чанта, Комплект от Розов Цвят, Италиански Дамски Джапанки за парти в Градината

Оценка
0
0 Коментари

151.91лв.
Брой:

Моля, обърнете внимание на избор на начина на доставка, преди да купите.

1: Ние изпращаме ePacket по подразбиране, времето за доставка е 25-35 дни (онлайн информация за логистика ще бъде бавно в продължение на 3-5 дни по време на празниците)

2: Ако клиентът бърза да вземете стока, моля изберете изпращане на FedEx, т.е. Времето за доставка е 10-15 дни (онлайн информация за логистика ще бъде бавно в продължение на 3-5 дни по време на празниците)

3. Тъй като някои държави и региони са отдалечени места, те не могат да ги изпрати.Купувачите ще се свържем с продавача за първи път, трябва да подаде заявление за анулиране на поръчката, и да върне парите.

след продажбата въпрос:

след продажбата въпрос:

Когато клиентът не получава продукт, но информация за логистиката показва, че стоката е доставена, моля, помолете клиента да подаде жалба в местното национално поща, получаване на брой жалби, а след това кажете на продавача, продавачът се свърза с пощенския на кабинета на Китай за отваряне на проверката за 10-20 дни ще бъде отговорът, ако се установи, че стоката е загубен, продавачът ще върне парите на купувача.Моля работете съвместно с купувача, благодаря!

Тагове: италиански химикалки baby, италианска чанта в цветенце, мека чанта за партита, чанта за бала, чанта за вечерни партита, чанта за парти colorbeige, италиански сребърен бебе, чанта за парти nacar, най-новите италиански обувки, италиански детски автомобил.
Материал стелки Гума
Произход Континентален Китай
С Платформи ДА
Тип помпа Сандали
Материал на подметката на Гума
is_handmade - това е ръчна работа ДА
Търговска марка Венера Тиан
Номер на модела 140-1
Тип елемент Помпи
Тип на затваряне Слипоны
Форма На Носа През Цялата Чорап
Стил Модни модели
Вид на шипове Токчета за копита
Извинение Парти
Петата височина Супер висок (8 см-нагоре)
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Горния материал PU
Височина на платформата 0-3см
Сезон Лято
Модерен Елемент Част от Мъниста
Пол Жени
Подкладочный материал PU

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш