Обувки с високо качество, Дамски обувки-лодка от лачена кожа на нисък ток 3 см., Сребрист Офис Елегантни дамски обувки за сватбени партита HZL-100

Оценка
0
0 Коментари

152.33лв.
Брой:

Вечерни обувки на нисък ток 3 см

Подробна информация

Размер: 34,35,36,37,38,39,40,41,42,43 Материал: лачена кожа Ток около 3 см-3.5 см Цвят: вижте Как на снимката Причина: Вокален концерт, вечер, парти, абитуриентски бал, коктейл, сватбено тържество, работа, изпълнението на

Таблица с размери

Много, МНОГО важна забележка -

1. Моля, имайте предвид, че размера ще има отклонение 1-5 мм, тъй като са ръчно изработени. 2. Някои купувачи казаха, че нашите обувки са подходящи по-малко, отколкото обикновено, ако си крак на дебела или широка, моля, изберете един или два размера по-обикновен размер. 3. ако не сте сигурни в размер, моля измерете дължината на краката и обиколката на крака, в съответствие с моята снимка.Изберете размер, не само по дължината на крака, моля измерете дължината на крака си и обиколката на крака заедно, преди да поръчате.Не избирайте размер по ваш местно размер в САЩ /Великобритания /BG / AU / CA или се познае размер.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА МОДЕЛ

ИЗЛОЖБА НА ПРОДУКТА

ИСТИНСКО ФОТО-ШОУ

ПЛАЩАНЕ

В днешно време, можете да платите чрез Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, дебитна карта Maestro, WebMoney, Paypal и банков превод.В бъдеще в www.oberstadt.eu ще бъдат на разположение други начини на плащане.

Доставка

Ако нашите стоки се изпращат на адреса на купувача, предложен от купувачи, моля, да потвърдите адреса си, преди да плати.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3-7 работни дни след приключване на плащането. (Почивка може да бъде удължен)

ВРЪЩАНЕ

Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете на стоки в рамките на 7 дни от получаването на стоката по някаква причина.Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.

НЕСЪОТВЕТСТВИЕ НА ЦВЕТОВЕТЕ

100% реални снимки.Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, моля, в насипно състояние преобладават.

Коментари

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Моля, оставете коментар и поставете 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

ЗА НАС-KATELVADI GNAFILNIQIL

KATELVADI GNAFILNIQIL с произход от 2012 г., основно произвежда дамски обувки на висок ток, има обувки, сандали, обувки с плоска подметка и мюли и т.н. Марка KG (KATELVADI GNAFILNIQIL) е водеща марка в www.oberstadt.eu, ние ще ви предоставим най-високо качество и най-модерен стил за вас.Нашата фабрика с годишен обем на производството 3 милиона двойки-вече се продава в Европа, Америка, Юго-Източна Азия, Русия и други страни.Лозунгът KATELVADI GNAFILNIQIL ---Високо качество на живот!

Тагове: Сватбени обувки, моля, върнете се към серьгам, обувки от кожа, Обувки, златни дизайнерски токчета.
Тип елемент Помпи
Цвят Сребро, Черен, Бежов, Бял
Произход Континентален Китай
Подкладочный материал PU
Размер Дамски обувки с малък размер
Стил обувки сватбени обувки
Извинение Офис и кариера, Сватбени обувки
Форма На Носа Остри Пръсти
Петата височина Нисък (1 см-3 см)
Тип Дамски Обувки-лодка
Подходящ Подходящ е по-малко, отколкото обикновено. Моля, проверете информацията за размера на този магазин
Материал на подметката на Гума
Номер на модела ХЗЛ-100
Материал стелки Гума
Пол Жени, Дамски обувки
С Платформи No
Модел офис обувки
Тип помпа Основни модели
Търговска марка КАТЕЛВАДИ ГНАФИЛЬНИКИЛЬ
Сезон Летни Дамски Обувки
Модерен Елемент Плитък
Стил дамски обувки
Ток Обувки на нисък ток
Горния материал Лачена кожа
Вид на шипове Тънки Токчета
is_handmade - това е ръчна работа ДА
Тип на затваряне Слипоны

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш