По-големи Размери 32-43, Сандали на платформа, Дамски обувки за Сватба, Лято 2021, Сандали на висок ток с Кристали, дамски Сандали, Сребрист

Оценка
0
0 Коментари

60.01лв. 150.02лв.
Брой:

Съвети на купувача

1. Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

2. Моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори възможно най-скоро.Ние се стремим по-добро решаване на проблемите и ще ви отговорим в за първи път в някоя вашия въпрос, благодаря предварително за съдействието.

Начин на плащане:

Начини на плащане:

Съществуват Visa, MasterCard, Webmoney, Western Union, Qiwi и банков превод, бразилски Boleto, SOFORT Banking и т.н

Доставка:

1. Като цяло, повечето поръчки се обработват в рамките на 1-3 работни дни.Но забавяне на доставката понякога може да се случи поради промяна на материалните запаси, ако ви трябва спешно моля, първо се свържете с нас, за да се провери запасите

2. Що се отнася до начина на доставка, ние се опитваме бързо изпращане на стоките в различните страни.Само за справка, обикновено въздушна поща отнема около 15-45 дни, а в някои страни -20-60 дни, на EMS (7-15 дни), "DHL", "ПРОЗОРЦИ", "FedEx" (3-8 работни дни).

3.To избягвайте всеки неуспешен доставка; Уверете се, че имейл адрес и телефонен номер, които сте предложили, са верни, ние не предприемем никакви промени след изпращането.

4. Клиентите носят отговорност за всякакви митнически или вносни такси и мита, събирани от тях на окръжния, ние се опитахме да обяви това е най-доброто за вас, ако не сте сигурни в потребителски правилата, моля, първо се консултирайте с вашата поръчка.

ВРЪЩАНЕ:

Моля, първо се свържете с нас, ако имате някакви въпроси след получаване на стоката.

1. Стоките могат да бъдат върнати в рамките на 3 дни заради проблеми с качеството или грешни стоки, но обикновено ние внимателно проверяваме ги, преди да изпратите и ние ще ви върнем парите, след получаване на възстановяване (стоки трябва да бъде неизползван и в добро състояние).

2. Не за връщане на проблеми с качество, клиентите са отговорни за изпращане и връщане на пратката.Ние не поемаме отговорност за каквито и да е щети или използвани стоки, поради което им е трудно да се продаде отново.

Положителна обратна връзка

Обратната връзка е много важна.Ако сте доволни от нашите стоки и услуги, моля, оставете всички 5 звезди положителни отзиви. моля, свържете се с нас преди да оставят негативна или неутрална съвет е, ако се сблъскате с някакви проблеми, ние ще обсъдим с вас, за да ги решим по-добре и по-бързо Благодаря!

Тагове: токчета, сандали, ъгловати токчета за жени, кристални сандали, Високи токчета, сандали на платформа.
Тип на затваряне Каишка с катарама
Петата височина Супер висок (8 см-нагоре)
Извинение Парти
Горния материал PU
Стил Модни модели
Материал на подметката на TPU
Търговска марка ФЗНИЛ
Тип дизайн Твърд
Номер на модела 4030
Материал стелки PU
Височина на платформата 0-3см
Тип Странично Вамп Отвори
Произход Континентален Китай
Подходящ Подходящ е по-малко, отколкото обикновено. Моля, проверете информацията за размера на този магазин
Вид на шипове Токчета за копита
Подкладочный материал PU
С Платформи ДА
Тип Сандал Каишка за щиколотке
Модерен Елемент CRYSTAL
Тип елемент Сандали
Отдел име Възрастен
Тип Брояч за обратно виждане Каишка за щиколотке

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш