ZhuoAng Модна Тенденция Момиче Прозрачен Печат за Scrapbooking Гумен Печат Печат на Хартия Занаят Прозрачни Печати Изработка на Картички

Оценка
0
0 Коментари

6.85лв. 8.45лв.
Брой:

Материал: силикон

размер: 10*15 см

Опаковка: 1 бр./лот

Фантастичен дизайн за вашите покани/ пощенски картички / пликове

Ако установите, че стоките липсват или са повредени при получаване на пратката, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги ще ви дадем удовлетворенный резултат!

За изпращане

1. Доставка по целия свят

2. Ние обещаваме да го изпратите на вас в рамките на 48 часа.

3. Моля, уверете се, че вашето име, адрес и телефонен номер са посочени правилно.(Имена трябва да бъдат попълнени пълни имена)Ако искате да промените своя адрес, моля, свържете се с нас навреме.

4. Моля, обърнете внимание на периода на защита.Ако срокът на защита е на път да изтече, но продуктът все още не е представено.Моля, не се притеснявайте.Можете да се свържете с нас, за да се удължи срокът на защита за вас.

5. Ако стоката изгубен или повреден при транспортирането, моля, не отваряйте първият спор.Можете да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Ние можем да презавери си върху вас, или да върне парите в пълен размер.Ние ще отговаря за вашата поръчка!

Коментари

1. Ако сте доволни от нашите продукти, моля, дайте ни пет-звезден оценка.

(Стока като описание/мнения/скорост на доставка)

Искрено ви благодаря за вашата подкрепа.

2. Ако не сте доволни от нашите продукти или услуги.Преди всичко, аз съм съжалявам, че ви достави неприятни впечатления от пазаруването.Можете да се свържете с нас директно.Ние трябва да ви даде задоволителен отговор.

Тагове: ясни печати момичета с дълги миглите, ясни печати модерна дама, марка за момичета - на русалките, марка за момичета maginolia, панталони модни дамски модни, прозрачни модни кроксы, ясни печати момче момиче, марка момиче - елф, прозрачни модерни очила за деца, модни дамски марка.
Използването на Украса
Тип Стандартен печат
ще има ли подкрепа за търговия на едро търговия на едро
Тип продажба на едро NO
Номер на модела ОС-127
Размер 10*15cm
Материал Гума
Цвят Прозрачен
Тип набиране NO
Търговска марка ЧжуоАнг
Произход Континентален Китай
ако Безплатна Доставка Безплатна доставка

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Chzimade 40 Листа Лазерна Блестяща Хартия Оригами Едностранно САМ Децата Сгънати Хартия Занаят Scrapbooking Украса

100% от абсолютно новия материал: хартия цвят: като на снимката размери: 15*15 см конвертиране: 1 cm = 0,39 инча са възможни отклонения в 1-2 см от ръчно измерване, благодаря, дължащи се на разликите между различните монитори
6.26лв. 7.82лв.

Дървена высекающий клипборда занаятчийски нож die May цвете обеци die YY1162 е съвместим с повечето ръчни высечек

Уважаеми клиенти: обща дебелина на мухъл е 16 мм, което е подходящо за различни высекальных машини, обикновено използвани на пазара. ( включително и big shot и sizzix machine ) добре дошли в моя магазин, ние ще ви служи от
44.44лв. 80.80лв.

Метални Режещи Удари ЛЕЙСИ КАРТИЧКА за Нова Украса на Албум За Scrapbooking Хартиена Картичка Занаят Релеф САМ Шаблон 163*111 мм

163*111 мм лейси картичка за нова украса за рязане на метал умира албум за scrapbooking хартиена картичка занаят релеф сам шаблон подробно описание: цвят: сребрист конвертиране на: 1 cm = 0,39 инча/1 инч = 2,54 см опаковка:
8.89лв. 11.10лв.

(5,1x5,1 инча) ) албум за изрезки от пръски боя и мастило шаблони клоните на дървото

Домашни любимци шаблони от pet материал.кремаво-бял цвят. 13 * 13 см се използва за проекта направи си сам . например, копирна фигура, аерозолен мъгла, тъмен отпечатък, цветна украса, на печата за торта, сито за захар..
1.72лв. 3.43лв.