xilom 2021 За Жени Есен Офис Женски Обувки Soild Парк С Дълъг Ръкав на Палтото Женски Реколта Градинска Двубортный Ежедневното Тънък Дълъг Топ

Оценка
0
0 Коментари

68.67лв. 105.64лв.
Брой:

★ Ние приемаме OEM, продажба на едро и директна доставка за OEM поръчки, моля свържете се с нас от www.oberstadt.eu съобщение за всички детайли.За търговия на едро, ние предлагаме отстъпка и експресна доставка.Тя може да пристигнат след една седмица.За директна доставка можете да оставите адрес на купувача, можем да изпращате продукта директно на вашия купувач, без каквато и да е информация за нашия магазин.

★ Как да проследят моя колет?

Можете да следите своята парцел на този уеб сайт: https:/www.17track.net/en

★ Какво мога да направя, когато времето изтече защита?

Ако по време на вашата поръчка изтича, моля, свържете се с нас, за да се удължи срокът на защита.

★ За данък върху внос за доставка Поща на Китай или стандартна доставка www.oberstadt.eu обикновено няма данък.Но това не е гаранция, някои страни все още могат да изискват плащане на данъци.За експресна доставка, моля оставете съобщение за обявена стойност на фактурата. PS. Моля, разберете, че плащането на данъци е задължение на купувачите.

★ Как да избера размер?

Всяко нещо си има таблица с размери, от различни фасона тя може да бъде свободен или стегнати.Моля, проверете таблицата размери за всички стоки, не изберете размер в съответствие с техните навици.

★ За проблеми с качеството, Ако има някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас на www.oberstadt.eu, за да реши проблема.

★ За времето за доставка Обикновено всички парцели, могат да бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни.Най-дълъг период от време - в рамките на 7 работни дни.

Тагове: палто рибарски мъже, палто дамско ji, мангольские палто женски, светът дамско палто, жена тежко палто, удобно дамско палто, палто дамско maxmara, дамско палто lands end, палто lacoste за мъже, палто модерна жена.
Възраст Възраст 18-35 години
Тип Тънък
Сезон Пролет/Есен
Материал Polyester
Яка V-Образно деколте
Произход Континентален Китай
Стил Ръкави Обикновен
Номер на модела DWD1802868
Състав на материала Polyester
Пол Жени
Дата на издаване СС2019
Тип дизайн Твърд
Дължина ръкав (см) Три четвърти
Стил Офис Дама
Дължината на дрехата Дълъг
Търговска марка ксиком
Вид връхни дрехи Вълна и смеси
Тип на затваряне Двубортный

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Пухкави Бейзболна Яке С Бродерия Хип-Хоп Crazy Цвят Блок Яке-Бомбер 2021 Харадзюку Градинска Големи Унисекс Палто

Пухкави бейзболна яке с бродерия хип-хоп crazy цвят блок яке-бомбер 2021 харадзюку градинска големи унисекс палто внимание: 1. моля, оставяйте разумна разликата в цвета се дължи на индивидуални монитора на компютъра. 2.
33.10лв. 49.40лв.

Зимни Дамски Дебели Паркове, Пуховик с Качулка, Женски Топли Къси Палта, Връхни Дрехи, Палто LF21011YN

Таблица с размери характеристики и спецификации по-подробна информация за вашата помощ как правилно да изберете размера на палто? следпродажбено обслужване
339.50лв. 595.62лв.

1PCS свободен обичай Жилетка реклама ЛОГО Печат Tooling Обичай Жилетка на Доброволците Доброволците

Таблица с размери опишете размери на продукта, включително различни размери различни артикула. въпрос въпрос: а: как да изпращате снимки? 1: можете да ми изпратите на пряко лично писмо чрез www.oberstadt.eu 2: можете
16.01лв. 29.10лв.