Брилянтен Триъгълник Декоративен Натиснете Върху Ноктите Привкус на Черен Холографски Гланц Отгоре Ноктите Упорит Стил Пълно Покритие Съвети за Дами

Оценка
0
0 Коментари

4.16лв. 6.39лв.
Брой:

Лъскавата триъгълна декоративен натиснете върху ноктите Привкус на черен холографски лъскав външен маникюр Остър стил на Пълно покритие на накрайници за женските черни гланцови фактури нокти, смесването на 3D вода, кратка форма на шипове.

Модерен дизайн.Здрав материал ABS, направи си САМ дизайн на нокти у дома с приятели за броени минути.Поради разлика в резолюцията и осветяването може да се наблюдава определена хроматическая аберации.

Спецификация:

В това число: 1 комплект от 24шт пирони (лепило на гърба)

Цвят: както е показано на фигурата.

Опаковани в найлонова торбичка.

Приложение:

1. Внимателно почистете и отполируйте естествен нокът.

2. Нанесете лепило за нокти или стикер с лепило на пластмасова капачка.

3. Нанесете пластмасова капачка върху естествен нокът.

4. Кликнете върху върха и задръжте натиснат в продължение на 30 секунди.

ВНИМАНИЕ: Не използвайте, ако естествени нокти са възпалени или инфектирани.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Услуги:

1. Ние също сме нормални потребители след края на работата, така че бихме могли напълно да ви разбере и ще направим всичко възможно, за да ви предложим качествени услуги.

2. Ако имате някакви въпроси относно времето за доставка, дефектном като и не са получени от продукти, моля, свържете се с нас, ние можем да ви удовлетворенный отговор и разрешение.

3. Вашият 5-ЗВЕЗДЕН ПОЛОЖИТЕЛЕН отзив много важно за нас и

моля, НЕ оставяйте отрицателна обратна връзка, без никакво съобщение.

ГАРАНЦИЯ за ОПАКОВАНЕ И ДОСТАВКА (от EchiQ)

1. Стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането.

2. Стоки се изпращат икономична поща (ние ще ви парцел с безплатен номер за проследяване), доставени в повечето страни в рамките на 10-30 работни дни.

3. Време за доставка зависи от дестинацията и други фактори, то може да отнеме до 35 работни дни.Ако не можете да го получите след 35 работни дни.Моля, свържете се с нас за разрешение.

4. Ако не ви харесва привидно дълго време на доставка, моля не предлагайте цена.Ние не искаме да се получи отрицателна, неутрална или ниска оценка DSR само от време на доставка.

5. Данъци и такси върху вноса, които не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.

6. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви са тези допълнителни разходи.

ПЛАЩАНЕ

Ние приемаме плащане чрез PayPal.И можете лесно да платите чрез www.oberstadt.eu.

77667 Ново записване

30123

Тагове: елегантни режийни нокти на краката, изкуствени нокти chilfren, тэмин бял черен, почистете черни нокти от кожата, слънчеви черни нокти, режийни ноктите primark черен цвят, кралицата на художествени нокти, изкуствени нокти natura, отлични общи ноктите, черни нокти pasjel.
Брой комплект от 24 теми за нокти
Тип елемент Външен Ноктите
Брой парчета Комбо
Тип Пълни С Върховете На Ноктите
Дължина на ноктите Среден
Размер Medium nails
Ширина на нокти Средният размер на
Материал ABS
Прилагане Пръст
Произход Континентален Китай
Търговска марка Эчик
Номер на модела Стил триъгълна блясък

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Harajuku fashion секси new Star Ярки Етикети за лак на ноктите могат да се прехвърлят Красива снежинка SY615

1 щатски долар /брой harajuku fashion секси new star ярки етикети за лак на ноктите могат да се прехвърлят красива снежинка sy615 красива стикер на ролка със собствените си ръце ....................... това ще бъде друг ефект, ако
1.62лв. 2.50лв.

Скрубер За Краката Акумулаторна Мъжки Педикюрный Електрически Инструмент За Премахване На Мазоли На Краката Си Мъже

Скрубер за краката акумулаторна мъжки педикюрный електрически инструмент за премахване на мазоли на краката си мъже оотдти особености: изцяло нов и качествен при сухота и шероховатостях, които се появяват
24.69лв. 41.14лв.

GAM-БЕЛ Блестящи Кристали с плосък гръб "един конете око", 3D Дизайн на Ноктите, Ронлива Декоративен Лепило на Акриловом Стразе

Блестящ плосък конски очите кристали и 3d дизайн на ноктите насипен декоративен лепило на акриловом стразе описание кристали за конски очи, с фиксирана облегалка тип страз: блестящ камък материал: акрил употреба:
5.99лв. 10.00лв.