Топли ботуши в европейски стил, дамски обувки в британския стил, Топли обувки, есен-зима, Нови ботильоны с остри пръсти на висок ток, обувки

Оценка
0
0 Коментари

17.84лв. 25.49лв.
Брой:

Важна забележка

Ние изпращаме китайски размер (размерът CN), моля, изберете съответствие с таблицата за размери за обувки и дълги крака, това е много важно.Ако вашата кракът малко широковата или полновата, изберете размер по-голям (добавете около 5 мм от дължината на стъпалото).

Дължина на крака в "Таблицата размери за обувки" означава най-подходящата дължина на крака, така че, ако дължината на крака си, се намира между два размера, изберете по-голяма.

Например, дължината на моя крак 230 мм, аз ще избере размер 36-37, но ако ми спирка малко широки или дебели, аз ще добавя 5 мм от дължината на стъпалото (235 мм) и избера размер 37-38.

Размер 40-41 (стоп 250 мм) означава, че размерът, посочен върху стъпалото, равна 40-41, той е подходящ за дължина на крака 250 mm.

Размер 36 и 37 са едни и същи, както и размер 38/39, 40/41, 42/43 и 44/45.

Тъй като разликата между съседни размери е 10 мм, така че може би вие не можете да намерите подходящ размер, моля, моля, разберете.

Моля се допуска грешка при измерване на около ± 5 мм.

Ако вие не знаете как да направите това, моля, свържете се с нас, за да получите помощ.

"Таблица с размери за различните страни" събрани на уеб сайта, защото ние не знаем дали е тя, така че това е само за справка, трябва да се потвърди това сами.

Поради различни настройки на монитора и осветление изображения могат малко да се различават по цвят от реалния продукт.Но ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките.

Ние внимателно ще проверим всяка обувките, преди да го изпратите.Но обувки - това е индустрия, а не изкуство.Фини линии, по-малки петна, една малка разлика в цвета и миризмата на микрогеля са неизбежни.Моля, бъдете добри да разберете.

Моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ако вие не сте доволни от нашите стоки, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще предложим най-добрата услуга, докато не сте доволни.Моля, не оставяйте ни отрицателни коментари или открити спорове и без повод.

Ако сте доволни от нашите продукти, моля не забравяйте да ни оставят 5 звезди, като се насърчава.

Благодаря ви за вашето разбиране и сътрудничество.Пожелавам ви успешни покупки.

Ако сте търговец, моля, свържете се с нас, за да получите една снимка без воден знак.

Тагове: ботильоны, високи кожени токчета, Обувки, дамски ботуши, високи ботуши.
Модерен Елемент цип
Отдел име Възрастен
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Горния материал PU
Тип елемент Обувки
Височина на багажника ГЛЕЗЕН
Тип на затваряне ЦИП
Форма На Носа Остри Пръсти
Материал на подметката на Гума
CN Zhejiang
Тип дизайн Твърд
is_handmade - това е ръчна работа No
Материал стелки PU
Тип натоварване Снегоходки
Подкладочный материал Вълна
Вид на шипове Квадратен ток
Сезон Зима
Номер на модела H155
С Платформи No
Петата височина 5 СМ
Произход Континентален Китай
Търговска марка ЛУЖЕН
Материал на вала PU

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Обикновена обувки-лодка с остри пръсти и Джапанки на щиколотках, Дамски Обувки На Тънък Висок Ток, Дантела, С отворен Гръб, С Фин...

Добре дошли в нашия магазин можете да смесвате всякакви цветове и размери. продажба на едро и дропшиппинг са приемливи. голяма поръчка, ние ще се предлага по-добра цена, просто се свържете с мен. удовлетвореността
151.68лв. 315.99лв.