BroOrange Мъжки Костюми С Козирка и Ревери Двубортный Костюм Homme Младоженеца Блейзър За Бала Slim Fit 2 бр. Сватбени Смокинги Terno Masculino

Оценка
0
0 Коментари

103.89лв. 207.78лв.
Брой:

Представяне на модел

Списъкът съдържа: Яке + Панталон + Елек

Таблица с размери

Обичай Размер

Скъпа, ако стандартния размер на теб не е подходящ, ние пошьем го специално за теб.Не се притеснявайте, цената е една и съща.Добре дошли, за да изберете и купите.Ако искате да шият дрехи по поръчка, моля измерете тялото си в съответствие с ръководството за измерване и покажи ни ги.

Обичай Размер

A. Растеж = B. Тегло=

1. Рамото = 6. Талия=

2. Дължина ръкави = 7. Бедрата =

3.Гърдите = 8.Бедрата=

4. Бицепс = 9. Дължина якета

5.Корем = 10. Дължина на панталона

Дата=Когато имате нужда от костюми?

Цвят = същото като изображение или по поръчка!

Професионално обслужване

Глобалната доставка

Въпроси и отговори

● Описание на продукта

1. Ние сме професионален производител, ние винаги ви предлагаме висококачествени продукти на ниски цени, добре дошли на избор.(Всички костюми ще бъдат направени повече от 90% от подобни на тези, които са изобразени в картината.)

2. Ние имаме нашата собствена фабрика, така че можете да изберете индивидуална поръчка или промяна на цвета за този костюм, също можете да ми изпратите на своя костюм и да ми кажете вашия размер и цвят при поръчка.Можете да направите разход на поръчка в моя магазин.

3. Може да има малка разлика в цвета между фотография и готов за боя (не е грешка), това е само разликата в цвета. тъй като компютърните екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизор.

● За срока на доставка

-DHL и FedEx: 5-15 дни.

-Стандартна логистика www.oberstadt.eu: 15-45 дни.

Ние изпращаме стоки по стандартната логистиката www.oberstadt.eu и бърза логистика: DHL и FedEx.

Ако искате бързо да получите стоката, можете да изберете DHL, FedEx и други начини на доставка.

Поради обичаи и времето, може би понякога това ще забави известно време, но ние продлим срокът за доставка е за вас, така че, моля изчакайте още малко търпеливо.

● За доставка и продажба на едро

-За търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка.

-При директна доставка ние можем да изпратим стоката на вашите клиенти директно и няма да оставят информация за нас, ако вие го пожелаете.(Трябва да се изпрати забележка за доставка.)

● Време за защита на закупуване

-Ако срокът на защита на вашата покупка изтича, моля, свържете се с нас Във връзка с забавяне на доставка, моля удължава срокът за доставка е 30 дни." и ние можем да ви помогнем да го удължи.

●Вносни мита

Данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, до началото на търга /покупки.

● Обратна връзка

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди.

2. Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или да се направи подробен рейтинг.Ние гарантираме, че на 100% ще решим всеки проблем за вас.

Тагове: магазин за мъжки костюм, индийски мъжки костюм, модел на мъжки костюм, мъжки костюм млад, мъжки костюм fet, мъжки костюм за сърф, лилаво мъжки костюм, Мъжки Костюм, межчеловеческий костюм, костюм за гей-сватба.
Търговска марка цял живот не съжалявам
Използването на Облекло за младоженеца
Предни стил Плосък
Тип на затваряне Однобортный
Произход Континентален Китай
CN Дзянсу
Материал Памук, Polyester
Реалните изображения ДА
Тип тъкани Сукно
Тип елемент Костюми
Стил Друго
Вид закопчалка за панталони Ширинка с цип
Дължината на дрехата Обикновен
Номер на модела RT008

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Дълга Секси Вечерни Рокли са Прости, Евтини Вечерни Рокли, Трапецовидна форма, Без Ръкави, С Гънки По Поръчка Robe De Soiree

[xlmodel]-[потребителски]-[51936] добре дошли в нашия магазин! ние сме професионална фирма за производство на булчински рокли; нашите продукти се продават по целия свят. ние подкрепяме индивидуални размери и цветове.ако
175.23лв. 350.45лв.