1 Бр Двупосочен Правоъгълен Дисплей Настолна Дъска за Бележки Corkboard Обяви Дъска със Снимки Дъска за Бележки

Оценка
0
0 Коментари

26.90лв. 46.38лв.
Брой:

Описание

Този продукт представлява настолна пробковую дъска, дебела и тънка, която може многократно да се използва, без да се повреди.Той идва с метален група, която може добре да поставите на работния плот.Оставете вашите напомняния (съобщения, снимки, бележки, задачи, меню и т.н.) Върху дървени дъски, за да отговарят на нуждите на различни групи от хора.

Характеристики

- Цвят: Дърво, розово злато

- Материал: Corkboard плака и метал

- Размер: 32x23 / 12,60x06 инча

- Corkboard плака с висока плътност: е изработена от корк дъска, плътно и нежно, може да се използват многократно, без да се повреди.

- Здрава поставка: идва с метална поставка, която е прилепен към дъската за обяви, не трепери и добре се поставя върху работния плот.

- Практически corkboard дъска: положете това, което трябва да направите, за сувенири лексикон и закрепете ги на дъската с помощта на бутоните, всичко да е организирано.

- Няколко цели: оставете вашите напомняния (съобщения, снимки, бележки, задачи, меню и т.н.) Върху дървена дъска, за да отговори на различните нужди.

- Широк спектър на употреба: като табла за обяви за жилища, офиси, конферентни зали, класни стаи или като дъски менюто за ресторанти и барове.

1 х Corkboard обяви 1 x Основа

Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Измерване на лента за тялото Малка Мека Линия Кръгла Рулетка Бутон за измерване се Съставя с двойно мащабиране

Особености: изцяло нов и качествен оотдти точно измерване.измерване на лента с кръгла форма, има метричната/имперска скала, двустранен печат.пълно задоволяване на вашите нужди в ежедневните измерения.може
1.26лв. 2.56лв.

1/24 75 мм 1/18 100 мм Модел от смола Супер Момиче Фигурка Войн Неокрашенная Без Цвят RW-859

Размер: от краката до главата, неокрашенный, без цвят 1/18 около 10 см 1/24 / ч за 7,5 см 1/32 / ч за 5,6 см продуктът трябва да се усъвършенства, да се съберат и боя сами, материал: висококачествена смола размер:
28.07лв. 31.18лв.