Бански Танкини от две Части в Лента за Жени, на върха на Бретелях с U-образно деколте и къси Панталони за Момчета, Ластични Шорти с контрол, 2 броя B2Cshop

Оценка
0
0 Коментари

39.84лв. 60.37лв.
Брой:

Бански Танкини от две Части в Лента за Жени, на върха на Бретелях с U-образно деколте и къси Панталони за момчета, Ластични Шорти с контрол на Корема, 2 броя B2Cshop

Характеристики:

В комплекта са включени два комплекта костюми: в комплекта е включена една риза за плуване и още едни шорти за момчета, които да отговарят на вашите нужди къпане и къпане на открито.Вие не трябва да съвпада с този на себе си.

Атрактивен дизайн: бански костюми са шарени, а дизайн с възможност за регулиране на корема ви направи по-очарователна.Шорти за момчета могат да предизвикат у вас приятни усещания, когато плува.

Удобен материал: Еластичен материал с високо качество кърпа и фини техники, които създават усещане за комфорт и облекчаване на вас.

Бански костюм за жени: Това е специално разработен продукт за нашите дами, можете да го носите през лятото и по време на къпане.

Няколко размера по ваш избор: Ние можем да ви предоставим няколко размера по избор, можете да изберете този, който ви харесва, и цвят, който ви подхожда най-много.

Лесни за миене: Материал на нашите изделия е лесно за почистване, можете да се изпират в пералнята или се изпират директно с ръце.Това спестява време.

Размер, Дължина, Бюст, Дължина на панталона, Талията, долната част на

S, 58 см, 76 см, 25 см, 66 см, 44 см

М, 59,5 см, 80 см, 26 см, 70 см, 46 см

L, 61 см, 84 см, 27 см, 74 см, 48 см

XL, 62,5 см, 88 см, 28 см, 78 см, 50 см

2XL, 64 см, 92 см, 29 см, 82 см, 52 см

3XL, 65,5 см, 96 см, 30 см, 86 см, 54 см

Технически характеристики:

Материал: Полиестер

Стил: райе

Забележка: Нашите продукти, се препоръчва внимателно измити и изсушени на въздуха, за да удължи живота на тъканите.

Ние извършваме доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние ще ви изпратим колет от Китай въздушна поща.Време за доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето парцели може да се получи в рамките на 20 работни дни (4 седмици).См. По-долу информация за времето на доставка за събиране на количествени данни:

Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на положителна оценка с 5-звезден преглед, което е много важно за нас.Ние ще бъдем много благодарни, ако можете да оставите тук истинските си чувства.Ако не сте доволни от стоки или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим проблема, благодаря!Моля свържете се с нас от 9:00am.to 18:00. (GMT 8) от понеделник до събота.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и дай ни възможност да ви помогне.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай).Ако не сте получили нашия отговор, моля, изпратете своето съобщение отново, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

Материал Polyester
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Номер на модела 701534
Тип дизайн Твърд
Тип елемент По едно Парче
Пол Жени
Спортен тип Плуване
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

PGM XZ234/ Дамски обувки за голф, Водоустойчив мини Дамски Леки меки дишащи обувки, дамски спортни обувки с каишка на дръжката

Pgm xz234/ дамски обувки за голф, водоустойчив мини дамски леки меки дишащи обувки, дамски спортни обувки с каишка на дръжката описание на продукта марка: pgm заглавие: водоустойчиви дамски маратонки цвят: бял
151.83лв. 253.05лв.