В пълен размер за Удобна Бавно Еластична Стелка С ефект на памет на Плантарна Фасциит Паркур Унисекс Обувки

Оценка
0
0 Коментари

30.53лв.
Брой:

【Отнася до различни проблеми】

Да се определи плоскостъпие, облекчаване на плантарна фасциит, продължително използване на местни костите в подкрепа на разходка, високи арки, варус и други проблеми с краката.

【Висококачествени материали】

Материал EVA има отлични амортизация и аналгетичен ефект, а също така помага за поддържане на прохладата и има противоскользящим ефект.Полимерна ЕВА е добра амортизация и еластичност, намалява удари и облекчава болката в краката.

【Подсилва предложение на арх】

Плюсневые осовите възглавници имат функция за масаж.Можете да се чувствате привеждане в съответствие, когато ги нямаш.Освен това, те могат да предизвикат в краката дискомфорт, но те могат да се намали напрежението и умората на краката.Височина на свода на стъпалото е 30 мм, който може да осигури подкрепа за свода на стъпалото и комфорт за пациентите с подошвенным фасциитом и болка в петата, както и да се подобри стабилността.

【Препоръка】

Регулирайте стелки постепенно, може да се почувствате дискомфорт, когато започнете да се коригира.Първо, носете си 1 час на ден, след 8 часа на ден.Най-добре е да добавите половин час на ден, за да бавно да почиствате краката си.

Тагове: обувки за паркур микробуси, стелка happy foot, обувки за паркур 20, анатомични бамбукови стелки, стелка yeezy zebra, деформация на паркурной обувки, силиконови стелки от бамбук, ремък yeezy на басите, подметка, чорапи и стелки, професионални обувки за паркур.
Височина стелки 1 см-3 см
Материал ЕВА
Произход Континентален Китай
Тип елемент стелки
Търговска марка ИФИТНА

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

ELSWORD Ciel Кралската Гвардия Cosplay Обувки, Ботуши По Поръчка Всички размери

Материя: изкуствена кожа моля, обърнете внимание: параметри за размера на обувките отговарят на стандарт китай, моля, консултирайте се с таблицата по-долу размери на обувки, за да намерите подходящия размер. ако
96.94лв.

Ежедневни 20 броя Нови обувки с дупки с декоративни туфлями и флорални катарами-брелоками за обувки

Детайл: име на продукта: аксесоари за обувки материал: зелен pvc и т.н. стил: хиляди, моля, свържете се с нас за продажба на едро поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява
6.91лв.