Обтегач За Връзки Заключване На Метални Ремък Заключване Аксесоари Без Вратовръзка, Обувки Метален Завързана Заключване За Връзки Без Вратовръзка, Комплекти Маратонки

Оценка
0
0 Коментари

1.22лв. 1.89лв.
Брой:

Описание:

Прекрасна обтегач за дантели - две вътре в двойката.Инсталацията не е лесно, удобно и бързо.Малко може значително да облекчи живота си.

Технически характеристики:

Цвят: златист, сребрист

Материал: Мед

Опаковъчен лист:

2 елемента Метал Лейси Обтегач (опаковка от найлонов плик пакет)

1 чифт пряжек за връзки = 2 парчета пряжек

Бележки:

1. Поради светлинни ефекти и ъгли има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Висококачествени материали - Брави с изкривени дантела прозорци са трайни и тяхното не е лесно да боли.Изработен от висококачествен метален материал.Поддържайте хората, така че те са го използвали в продължение на дълго време.

2. Широко приложение - обтегач за връзки за обувки може да се използва за обувки, работни обувки, тенис, обувки и други връзки за обувки.Подходящ за мъже, жени, деца, възрастни, по-възрастните хора.Подходяща за маратонки, лоферов или всякакви други обувки.

3. Идеален за подарък - браво на дантела прозорци за обувки са функционални и са трайни.Ще стане чудесен подарък за празник, Коледа.Подходяща за семейство, приятели, колеги и т.н. Около вас.

4. Лесен за използване - брави за връзки проточи един път, и вие никога повече няма да се връзвам връзките на обувките.Просто завържете връзките на обувките и стегнете винт за заключване, ремък може надеждно заключване.Спестете време на сет връзки.

5. Практични аксесоари - прекрасна обтегач за дантели - две вътре в двойката.Инсталацията не е лесно, удобно и бързо.Малко може значително да облекчи живота си.

Тип Шпайкове за обувки
Материал Бамбуковое Влакна
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Тениска в "Свети Валентин", за Топ чифт, Тениска с надпис "обичам те", отгоре с принтом, Тениска с къс ръкав

Тениска в свети валентин , за топ чифт, тениска с надпис обичам те , отгоре с принтом, тениска с къс ръкав характеристики: 【материал】 е изработен от качествени материали, достатъчно здрав за ежедневно носене 【характеристики】
8.76лв. 17.50лв.