Феите Глухарчета Pixie Цвете Фея Украса На Градината Статуя На Тревата Пейзаж Скулптура Статуетка На Открито В Градината На Двора На Арт Декор

Оценка
0
0 Коментари

17.95лв. 23.94лв.
Брой:

Водещи елементи:

1. Статуята на феите, мрежа за пеперуди е направена от бодлива тел.Пеперуда виси на нея сачке (сякаш току що уловени нея).Когато излезе вятър, калници затрепещут и ще изглеждат като живи.Тази цветна ръчна работа и вкусно промишленото произведение на изкуството ще украсят всяка зона на дома или градината.

2. Кухи контур-влагозащитен, водоустойчив, защитен от ръжда дизайн, той ще е вярно да стоят в градината през лятото, есента, зимата и пролетта.С помощта на този комплект метални скулптури можете да попълните вашата градина живот и придадат на едно измислено чар на всяко отворено пространство.

3. Използвайте плоски метални пластини, трайни и устойчиви на атмосферни влияния.Можете да ги показва през цялата година, за да добавите забавно във всяка градина.

4. Просто да поставите куп в почвата или почвата.Когато получавате стоката, той може да бъде леко деформирани поради изпращане, моля, регулирайте го до най-доброто състояние на ръка.

5. 100% декоративни растения в саксии, трайни, водоустойчиви и устойчиви на ръжда, широко се използват в закрити помещения и на открито, това е един чудесен подарък за близки и приятели.

Технически характеристики:

Nme: Фея да Танцува с Глухарче

Тегло: 270 грама

Материал: Метал

Размери на продукта:

МУХА: 15 см * 15 см * 26 см Полюс: 66 см ;

ТРИ: 15 см * 23 см. * 47 см Полюс: 66 см ;

СКОК: 15 см * 15 см * 21 см Поле: 66 см ;

РАЗХОДКА: 15 см * 15 см * 15 см Полюс: 66 см ;

Тагове: приказка за градината декор, дървени градински постройки, парцела шалове, градина, детски играчки и статуи, украса на градината gome, завързана градина, несигурни панталони, украса на Индия на открито, статуи декорация на кухня, чайник страхотна градина.
Произход Континентален Китай
Материал Метални

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Промоция супер голям Меламиновый Гъба за пречистване, мултифункционална гъба за почистване на 110x70x40 мм, 50 бр./лот

Тази гъба премахва петна/кал с помощта на вода. ~ 100% чисто нов ~ ~ количество: 5 0 бр. в партията ~ препарат не се изисква!само с вода внимание: - не поглъщат (при контакт вътре да се потърси медицинска помощ) - изключете
49.07лв. 53.35лв.