Мъжки Плувни Шорти с Ниска Талия, Бански костюми с Лицеви апом, Секси Шорти, Бански, Боксери, Летни Мъжки Бански, Гащи

Оценка
0
0 Коментари

19.56лв. 24.44лв.
Брой:

1. Ние използваме стандартна доставка www.oberstadt.eu, тази доставка е собствената доставка www.oberstadt.eu, много бързо и безопасно. 2. Време за доставка около 10-60 дни в зависимост от страната, в различно време на доставка се различава, ако не можете да получите пратката на време, моля първо се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти. 3. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. 4. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви допълнителни разходи ще бъдат до търговия/покупка, клиентите Швеция, моля, обърнете внимание на данъци във вашата страна.

1. Ние гарантираме, че всички продукти с високо качество и съвършено нови. 2. Всички стоки са 100% същите като на снимките. 3. Ако установите, че продуктът, който вие не си купувате, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

1. Всеки проблем, моля, свържете се с нас по електронната поща или TradeManager, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 2. Моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, забавяне на пратката, или с лошо качество, ние ще ви дадем задоволителен отговор, благодаря ви много.

Тагове: бикини с g-конците, титан 8gauge, бикини, виман червени перуки, плувни гащи бикини.
CN Гуандун
Отдел име МЪЖ
Материал Найлон + Полиестер
Тип дизайн С щампи
Произход Континентален Китай
Търговска марка QWQINGWU
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Бягане Качулки Спортен Клуб Мъжка Риза Потници Компресия Ръгби Футбол Спортна Тениска Трико, Спортно Облекло с Джоб

Как да изберете вашия размер? размер m: височина: 160-165 см тегло: 45-50 кг размер l: височина: 165-170 см тегло: 50-60 кг размер xl: ръст: 170-175 см тегло: 60-65 кг размер xxl: ръст: 175-180 см тегло: 65-75 кг размер xxxl: ръст: 180-185 см
23.05лв. 41.90лв.

Проба-безплатна доставка

Женски бански костюм от две части, материал: найлон, полиестер, ликра, еластичен материал пратката включва: 1 бр. бански (с облицовка)
27.57лв. 39.38лв.