448D Женски Спортен Сутиен за Йога с Появата на Облегалката, Дишаща устойчив на удари Топ за Фитнес, повдигащ, Йога, Бягане, Активна Спортно Облекло, Жилетка, Сутиен

Оценка
0
0 Коментари

7.61лв. 16.18лв.
Брой:

448D Женски Спортен Сутиен за Йога с Появата на Облегалката, Дишаща устойчив на удари Топ за Фитнес, повдигащ, Йога, Бягане, Активна Спортно Облекло, Жилетка, Сутиен

ООТДТИ

Особености: изцяло нов и качествен

Висококачествен материал: Този сутиен за отдих е изработен от найлон, който е лесен, мягок и е идеален за тренировки, както и ще запази кожата ви суха и няма да доведе до дразнене.

На разположение множество размери: Ни най-сутиен за спорт, представени в широка гама от размери.Не се колебайте да тренирате толкова, колкото искате, в удобно поотделно сутиен, който напълно отговаря на вашите нужди.

Подвижна подплата: Подвижна подплата осигурява допълнително покритие и подкрепа.Лесно поставяйте и изваждайте, ако ви трябва.Със сменяеми накладки за удобно регулиране, меки и удобни в чорап.

За всяка тренировка: независимо от това, дали предпочитате йога, джогинг или фитнес, нашият спортен сутиен е идеален за вас.Разнообразие от цветове и секси бретельки на кръст, които са подходящи за всеки спортен покритие, създавайки нов и интересен нов образ всеки ден.

Уникален дизайн: Информация кръст придават бюстгальтеру с U-образно деколте и корпоративна идентичност.Материалът е мек и удобен в чорап. въжета с кръстосан дизайн позволяват лесно се завърта и осигурява допълнителна подкрепа на гърба, модерно и стилно.

Технически характеристики: Материал: Найлон

Цвят: Черен/Бял/Коралово червено/Светло розов/Сив Виолетово-Зелени Водорасли

Допълнителен размер: S/, за M / L

Размер: S Тегло: 45-52,5 кг

Размер: M Тегло: 52,5-57,5 кг

Размер: L Тегло: 57,5-64 кг

Кръст Бод Пакетът включва: 1 бр. х Спортен сутиен

забележка: Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!

Материал Найлон
Произход Континентален Китай
Търговска марка ПОМИСЛЕТЕ ЗА ТОВА ПО-КЪСНО
Спортен тип Фитнес

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Женска тениска ПГ с къси ръкави, Нова Тънка Риза с къси ръкави с плиссированным Подолом, Бързосъхнеща Летни Дрехи За голф

Modname=редактор добре дошли в нашия магазин за голф ① моят скъп приятел, много ви благодаря, че посетихте нашия магазин.снимки и размери на всички продукти в този магазин, са изработени и измерени ръчно, така
152.37лв. 190.47лв.