Унисекс, Зимни Топли Самонагревающиеся Чорапи За Здравето, Болкоуспокояващи, Улични, Противохолодные, Лечебни, Магнитни, Минерални, Чорапи За мъжете/Жените

Оценка
0
0 Коментари

0.67лв. 1.32лв.
Брой:

2 бр., Мъжки/Женски Унисекс, Зимни Топли Самонагревающиеся Чорапи За Здравето, Болкоуспокояващи, Улични, Противохолодные, Лечебни, Магнитни, Минерални, Чорапи

Характеристика:

1. Изработен от висококачествен полиэстерового памук, меки и удобни с дълъг срок на служба.Подметка, чорапи изработени от турмалин, който може да самонагреваться, като поддържа краката си топли и да се грижат за тях в студено време.

2. Чорапи с топъл могат да свали умората на краката, за облекчаване на болката, регулира нервната система, разсейва влагата и дезодорировать, премахване на подуване на краката и ходилата, отшелушивать, за производството на статични масаж на краката и регулира циркулацията на кръвта.Чорапи с подгряване, може да облекчи хронични заболявания на краката, като например нарушение на кръвообращението, артрит, настинки и други хубави и затопляне на симптомите.

3. Зимните термоноски са идеални за активен отдих, ски, сноуборд, туризъм, хокей на трева и други спортове.Спускане чорапи украсени с турмалин, който автоматично се затопля и отпуска краката в студено време.

4. Чорапи леко подпомогнато и електрическа възглавничка за крака може да се използва за точков масаж на стоп, който е согревающее действие на студено на краката, облекчава умората на краката и регулира нервната система.Самонагревающийся премахва влагата, неприятната миризма и подуване на краката, а също така регулира циркулацията на кръвта.

5. Дизайнът е много разумен, той съответства на извивката на стъпалото, така че гореща точка се намира в близост до кожата на стъпалата.

Спецификация:

Материал: памук + полиестер + ликра

Размер: един размер (38-44)

Тегло: 40 грама

Цвят: Черен, Червен, Бял

Съвети:

1. Ако топлина, причинена от прекалената употреба или неправилна поддръжка, не може да бъде высвобождено, моля, сложи нагрети чорапи пряко на слънце за възстановяване.

2. Топли чорапи трябва да се перат на ръка, бързо, не за дълго време във вода (за да се избегне увреждане на точката на нагряване), се мие с течаща топла вода, без да използвате почистващи препарати.

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

2 Х Самонагревающихся чорапи за здравето

CN Гуандун
Пол МЪЖ
Материал Ликра + Полиестер
Разделени пръсти No
Произход Континентален Китай
Височина на маркуча Чорапи
Спортен тип Къмпинг и туризъм

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

2022 Секс Плажни Бански костюми Тънък и Лек Удобен Свободен Бански Творчески Нов Бикини с 3D Принтом

Заглавие: 2022 секси плажни бански костюми тънък и лек удобен свободен бански творчески нов бикини с 3d принтом материал: полиестер&ликра размер: m (стандартен) функции: тънък и лек, удобен, свободен, с 3d-принтом
18.47лв.

Летни Модни Мъжки Тенис Шорти, Дишащи Шорти за Бягане, с Еластичен Колан, Джобове с Цип, къси Панталони за Тренировки, Баскетбол

В комплекта са включени: 1x шорти състояние: нови без етикети материал: 90% полиестер, 10% ликра. характеристики : мъжки модни шорти с принтом, къси панталони с еластичен ластик на талията, за баскетболна тренировка. изработен
26.98лв. 49.05лв.