Кошница За Съхранение На Мръсни Дрехи, Количка-Органайзер С Три Мрежи, Сгъваема Голяма Кошница За Дрехи, Водоустойчив Домашно Приготвена Кошница За Дрехи

Оценка
0
0 Коментари

70.61лв.
Брой:

Функция: 1. Х-образен дизайн на рамката, се сгъва, когато не се използва, лесно се съхранява 2. Дизайн с множество отделения за класификация и поставяне на мръсно бельо, за предотвратяване на кръстосано заразяване 3. Ясна печат, равна линия, плътна и здрава, ясна печат Описание: Материал: плат Оксфорд + алуминиева тръба Размер: 1 мрежа: 35 * 39 *60 см 2 мрежа: 60 * 39 * 60 3 cm мрежа: 68 * 38 * 60 вижте Инсталиране: 1. Поставете пластмасова коляното в алуминиева тръба 2. Задайте съответната алуминиево тръбата в двата края на пластмасовия коляното, докато тя не стане твърда и 3. Цялата алуминиева рамка X придружени 4. Поставете калъф от плат Оксфорд в алуминиева рамка X, го закрепете с помощта на велкро и инсталирайте.Забележка: 1.Като в резултат на ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж 2. Поради различния осветление по време на снимане цвят на картината е малко по-различен от действителния продукт.

Тагове: кошница за съхранение на мръсни дрехи с три мрежи, кошница за дрехи, сортировач бельо, 1\/2\/3 кошница за дрехи, Кошница За Съхранение На Дрехи.
Търговска марка ЛУНЕН БИФФИ
Характеристика Сгъване, Съхраняват
Материал Плат
Тип Кошница За Съхранение
Тип тъкани 100% Polyester
Използването на Облекло
Размер 65x38x60 см
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

1 Бр. Източване на Съдове за готвене Акрилна Прибори Титуляр за Източване на Източване на Съдове за Бар

Описание сгъваеми дуршлаги сита купа за миене на кухненски сито дренаж, кошница за плодове почистване на зеленчуци мивка за кухня характеристики - цвят: както е показано на фигура; - материал:; - размер:
19.04лв. 32.84лв.

Стенен Куки за Хладилник/, Закачалки за Очила, Четката, Кабел За Зареждане, Белачка, Многофункционални Стенни Куки 87HB

Характеристики: оотдти обикновено се използва за украса и за съхранение на любимите си кухня, хол, офис, училище и бар новости. водоустойчива, антикорозионна, устойчиви на надраскване характеристики и дълготрайност. дизайн
1.89лв. 3.76лв.