Звуков Монитор Аудио Звукосниматель Микрофон за Видеонаблюдение Камера за Видеонаблюдение IP Камера

Оценка
0
0 Коментари

7.10лв. 10.91лв.
Брой:

Звуков Монитор Аудио Звукосниматель Микрофон за Видеонаблюдение Камера за Видеонаблюдение IP Камера Функция:

Високата планина Аудиомонитора, Аудиоголовки, пикап.

Обработващ чип: аудио цифров аналогов процесор, висока точност на възпроизвеждане, продукт с регулируема чувствителност.

Използвайте машина за висока точност чип цифрова обработка, да увеличи аудиосигнал с помощта на технологии за кодиране и декодиране.Той може ефективно премахва фоновия шум и високочестотни смущения в гласа си.

Това е електрическа шумовая динамично затворената ограничена верига, която напълно елиминира шума.Премахване на реентерабельного ехото, което може да намали сериозно хуманитарна помощ в празни помещения.Перфектен глас.Чист звук, силен високоговорител, вграден в схемата на AGC.Много силни страни: ниско ниво на шум, висока точност на възпроизвеждане, широко работно напрежение, ниско ниво на отвеждане на мощност и голям обхват на предаване и т.н. Нов звукосниматель (аудиомонитор) - най-добрият избор за системи за телевизионно наблюдение и сигурност.Контраст използване с камера, за да реализира AV синхронизация.

Привеждане използването на аудиомонитором:

1. Recorder: поставете вид карта с памет или вграден, свържете се с аудио директно.

2. Директно можете да се свържете с аудиоматрице, перекодированию с удължено забавено, рекордеру и професионалното монитора.

3. DVS, цифров пренос на оптоволокну, прехвърляне на UTP връзка към аудио директно.

4. Друго оборудване с аудиовходом.Може да бъде съвместима с различни платки за видеонаблюдение, липсата на прослушване между различните канали.

Не е необходимо да използвате аудиоадаптер при използване на съвместим с посочените по-горе оборудване

Приложение за аудиомонитора:

Се прилага за всички места, гласов мониторинг, по банка, училище, затвор, болница, пазар, фабрика и конферентна система.

Технически характеристики:

1 Обхват аудиомониторинга: 5-150 квадратни метра

2 Работно напрежение: DC6V-12V

3 Ток: 20 ma

4 изходно ниво: 0-6V

5 честотен Обхват: 300-5 khz

6 Честотен отговор: 2,5 db

7 Изходен импеданс: 600 Ома

8 Външен размер: D = 70 mm H = 45 мм

9 Зона на наблюдение: 5 ㎡-150 ㎡

10. Потребителска среда: само за вътрешна употреба, не е водоустойчив

Какво получавате?

1x звукоснимающий микрофон

(Захранващ Адаптер не е включен в комплекта)

Доставка: ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO) Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Тип елемент Кабели
Размер AAA
Сертифициране Няма
Номер на модела ААА
Произход Континентален Китай

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

V380 Pro 3MP HD МИНИ WIFI Помещение 360 Градуса Панорамно Видеонаблюдение Двупосочна Аудио Умна Домашна Безжична Камера

V380 pro 3mp hd мини wifi помещение 360 градуса панорамно видеонаблюдение двупосочна аудио умна домашна безжична камера технически характеристики: • структура на системата: двуядрен 32-битов dsp xm510 • сензор: 2 mp 3 mp:
46.50лв. 52.24лв.

Етикет 68*55 mm РУСИЯ 8,2 Mhz система Эас голяма квадратна трудна трудна за магазин за дрехи

Тагове черен цвят эас на руската федерация големи квадратни за магазин, 68*55 mm дрехи честота: 8,2 mhz откриване: 1,5 м - 2,2 м цвят: черен / сив / бял или индивидуален заключване: разклонител с три топки, стандартна/супер опаковка:
636.03лв. 669.50лв.

AHCVBIVN 32CH 5MP-N, HD AI Face Detection DVR Домашна Камера Система за Сигурност 5MP IP66 Външни Камери за Видеонаблюдение Комплект за Видеонаблюдение

Ahcvbivn 32ch 5mp-n, hd ai face detection dvr домашна камера система за сигурност 5mp ip66 външни камери за видеонаблюдение комплект за видеонаблюдение основни характеристики: 1,5-мегапиксельное видео ultra hd, разширяване на компресиране
1 553.80лв. 1 992.05лв.

USB Адаптер за PC 6P 7P CD DVD Rom SATA КЪМ USB 2.0 Конвертор Sata Slimline 13-Пинов Адаптер Кабел С за PC, Лаптоп

Usb адаптер за pc 6p 7p cd dvd rom sata към usb 2.0 конвертор sata slimline 13-пинов адаптер кабел с за pc, лаптоп описание: лесна употреба: интерфейсът универсална серийна шина, usb, поддържа гореща замяна, щепсела и да играе. универсалност:
9.44лв. 13.49лв.

10 бр./лот ABS, PP Електронен RFID Гълъб Птица Пръстен Етикет За Проследяване с 125 khz ID 4100 Чип Учебни Пособия

Ако имате нужда от друг чип, моля, свържете се с продавача! ние ще ви изпратим цвят като склад за съхранение на! размер: 12x12 мм (вътрешен диаметър 9-10 мм) опаковъчни материали: abs, pp работна температура: от
21.94лв.

Изолация на Звуковия шум Шумоподтискането Шумоподтискането Контур Заземяване Шумоизолятор

Премахване на жужжащего шум: пълно отстраняване на жужжащего шума, причинени от контурите на заземяване, който възниква, когато източника на звука и на високоговорителя използват един и същ източник на храна,
10.36лв. 15.93лв.