Колиета деца гимнастика сплав начина RAINXTAR привесные привесные С верига лъжички от неръждаема стомана FN121

Оценка
0
0 Коментари

4.16лв.
Брой:

Моля, обърнете внимание, че размерите, формите и цветовете могат да се различават леко в зависимост от процеса на изработка!

Ние обещаваме да изпратите вашата поръчка в рамките на 2-7 работни дни след потвърждение на вашата поръчка, ако всички стоки на склад, и решаване на всички въпроси в рамките на 24 часа!

Моля, насладете се на пазаруването!

Информация за продукта :

Материал: цинк, сплави, неръждаема стомана, не съдържаща олово и никел, екологично чиста.

Размер на кулон: 19 мм

Тегло: около 10 г

MOQ: една част от

*****************************************************************

Подробни снимки на продукта :

*************************************************************************

Правилата на връщане:

Ако стоките, за съжаление, са разбити, моля, свържете се с нас и ни изпратете снимка на счупени стоки, за да получите безплатна замяна на продукта или връщане на парите.

Ние приемаме връщане в рамките на 7 дни след получаване на поръчката, ако не ви харесва стоката.Моля, уверете се, че продуктът е в първоначалното си състояние и могат да бъдат препродадени.Ако стоките са изгубени или повредени по време на възстановяване на собствеността, купувачът трябва да е отговорен за загуба, и ние не можем да осигурим пълно възстановяване.

Коментари:

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Така че, моля, оставете положителен коментар и оценка с 5 звезди, ако ви харесват нашите продукти и услуги.

Ако имате някакви проблеми с нашите стоки, вместо да се оставят отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас и ние обещаваме, че ще решим това много добре и бързо.Предварително ви благодаря!

Тагове: видео гимнастика с лента, лента гимнастика дървена, гимнастическая червена лента, лентата за гимнастика, лентата гимнастическая зелена, гимнастическая игра с панделка, лента гимнастика rinmica, гимнастическая тренировка с панделка, гимнастика от найлон лента, фитнес цирк с панделка.
Пол Унисекс
Тегло около 10 грама
Тип колиета Колиета с висулки
Размер на кулон 19 мм
Търговска марка РЕЙНКСТАР
Произход Континентален Китай
МОК Големия джакпот
Форма Кръг
опаковка Торба OPP
Стил МОДЕРЕН
Елегантен или Модерен Модни модели
Тип елемент Модни Висящи Колиета
Вид верига Няма
дължина 60cm
Форма\модел Кръг
Тип на метали Неръждаема Стомана
Материал Цинк сплав, Неръждаема Стомана
Номер на модела ФН121

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

Жично колие с любовни писмо, бижу колие с окачване -1 бр. (3 цвята, безплатен коллокация) -Злато, сребро и розово злато

1 бр. (3 цвят безплатна коллокация)-18-каратово злато и сребро и тел от розово злато, колие с любовни писмо, бижу колие с окачване скъпи приятели: преди всичко, благодаря ви, че сте посетили моя магазин! съвети:
8.30лв. 13.83лв.

BoYuTe 100ШТ 40 ММ Латунная Метална Тръба Висулка Окачване с един Дупка направи си Сам Бижута Материали

Име на продукта: boyute 100шт 40 мм латунная метална тръба окачване окачване с един дупка направи си сам бижута материали марка: boyute материал: чист месинг качество: без съдържание на олово и никел
18.91лв. 23.07лв.

Ден на Майката Магнитна Неръждаема Стомана 316L Етерично Масло Дифузор Парфюми на Медальон, Огърлица с Висулка Бижута

Добре дошли в нашия магазин! над $150 можете да получите с безплатна доставка по dhl, ups, ems и т.н. характеристики: - материал, не съдържа никел и олово -колко дълго ще продължи миризма, зависи от това, колко капки
6.45лв. 9.22лв.

Aazuo 18 До Чисто Бяло Злато С Истински Диаманти 3.80 ct Луксозни Пълни с Диаманти, Огърлици 41 СМ Подарък за Жени, за Сватба Парти Au750

Инструкция за продукта материал: бяло злато 18 карата тегло на продукта: 10,50 г (приблизително) вид камък: истинските диаманти бял брилянт цвят: ij чистота на диаманта: si карата диамант: 3,80 карата дължина
7 448.05лв. 14 896.10лв.