Творчески Слънчева светлина Външна Водоустойчив Градински Подвесная Тыквенная Лампа за Двор Тераси Външната Пътека, Пейзаж Слънчева светлина

Оценка
0
0 Коментари

58.42лв. 78.95лв.
Брой:

Характеристики:

1. Окачен слънчев фенер има вграден слънчев панел на върха, няма нужда да купувате батерии или да ги замени.И този ретро led лампа светва автоматично в здрач и се изключва в деня за таксуване (ако преминаването е включена).

2. Елегантен дизайн, този декоративен слънчев фенер носи в своето обкръжение на тънък намек за фестивальную естетиката.

3. Топло осветление, може да се използва за осветление в градината, на терасата, в двора и на верандата.

4. Два начина за инсталиране: Метален окачен на кука отгоре ви позволява да се мотае този слънчева светлина на дърво или на палатка.Или сложи фенера на масата.

5. Е изработен от метал, този слънчев фенер трайни и преносими. идеална за вашата градина, двор, алеи, двор, двор, декоративен пейзаж

Спецификация:

-Име: слънчев тиква led лампа

-Цвят на корпуса: Черен

-Материал: неръждаема стомана и ABS

-Батерия: литиева батерия от 3.7 През 2000 mah 18650

-Соларен панел: Монокристаллическая 5.5v/1,2 W

-Водоустойчивост: IP65

-Метод за зареждане: solar зареждане

-Време за зареждане: 4-6 часа

-Работно време: 10-12 часа при пълно зареждане

-Опаковъчен лист: 1 бр. слънчева светлина

Моля, обърнете внимание: 1. Моля, позволете отклонение на измерване на 1-2 см от ръчно измерване. 2. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко.

ДОСТАВКА >>

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.Името на получателя трябва да бъде пълна име.

3. Всички поръчки ще бъдат издадени в рамките на 3-5 дни, в случай на неочаквани обстоятелства, ние можем да забави времето за доставка.

4. Понякога резервирайте без информация за проследяване на логистични след излизане в чужбина; това е нормална ситуация; стоките ще бъдат доставени живи и здрави в продължение на ефективно време.

5. Ако пратката не може да бъде получена в рамките на 30-60 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Удовлетвореност на клиента - това е принципът на обслужване.

6. Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

УСЛУГИ >>

1. Професионални услуги екип да ви оказват подкрепа в рамките на 24 часа, с помощта на съобщения, писма станция, TradeManager или електронна поща, и т.н.

2. Всеки въпрос, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще VIP-звезден услуги, за да решите проблема си.

3. Нашите продукти са официални автентични продукти, с високо качество.Тук можете да се насладите на различни стилевыми лампи.

4. Съсредоточете се върху нашия магазин, за да получите информация за нови продукти и продажби, ще имате възможност да получите безплатен нова пробна версия.

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ >>

1. Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни и върнете в рамките на 30 дни от датата на получаването му.

Тагове: сгъваем слънчев лампа за къмпинг, слънчев фенер градински лампи, нагревател вътрешен двор на ng, времето, с нагревател на вътрешния двор, нагревател за вътрешния двор на слънце, мощен слънчев лампа за къмпинг, нагревател за тераса lg.
Източник на захранване Слънчева енергия
Произход Континентален Китай
Включени ли са крушка No
Търговска марка СИКЕБОТ
Характеристики форма на тиква
Сертифициране Няма

0 Коментари относно този продукт

Добави мнение

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Вие също може да искаш

160X0,5 W SMD 5050 RGB 3В1 led Пиксельный лампа с дълга Ивица DMX 512 Арт-Мрежест Клинг-Мрежест Контрол DJ Диско С Ефект За Клубен Бар

Вашият бизнес напомняне 1. всички цени включват разходите за доставка.пратката се изчислява система www.oberstadt.eu директно.така че, ако смятате, че разходите за транспорт е твърде висока, моля, свържете се с продавача,
510.43лв. 761.84лв.

Преносим Uv uv Фенерче 395nm лилаво linternas flash Факел Light ултравиолетова лампичка със зарядно устройство 18650

Преносим uv uv uv лилаво фенерче, с ултравиолетова лампа осветление с батерия 18650 + зарядно устройство, ултравиолетова ултравиолетов светодиод, лилава цветно осветление този фенерче изработен от висококачествена
24.00лв. 36.92лв.

HoneyFly 2 елемента G4 Снимка Флаш Лампа 230 75 W Топло Бяла Халогенни Кварцевая Тръба от светлина Улица Морски Лампи

Лампа-светкавица за снимки g4 230 75 w g4 honeyfly 2 елемента лампа-светкавица за снимки g4 230 75 w, топло бяла халогенна кварцевая тръба, уличен лампа, морски лампи име на продукта: лампа-светкавица за снимки g4 материал: кварцевое
34.13лв. 38.79лв.